»Dino« si užívá klidu v Monaku: Obří veget obra Kollera | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

»Dino« si užívá klidu v Monaku: Obří veget obra Kollera

»Dinovi« nic nechybí.
»Dinovi« nic nechybí. (Foto Instagram, AHA! – Martin Sekanina)

Žádné starosti, hodně radosti! Nejlepší šutér v historii fotbalového nároďáku Jan Koller (47) má pohodu, kterou by mu mohl závidět každý smrtelník. V monackém knížectví!

Právě tohle místečko střídá s životem v Praze, a byť je tam v těchto dnech podobné počasí jako v matičce stověžaté, »Dino« je moc spokojený. Jeho obě dcery Hedvika (17) a Katka (12) jsou totiž s maminkou, Honzovo exmanželkou Hedvikou (42), v Česku, a tak má pořádný veget. A náramně si ho užívá! Jak? Třeba brázděním monackých silnic!

Jan Koler o hokeji. Video zde:

Video se připravuje ...

„Moje oblíbená doprava v Monaku. Skútr je skútr,“ poslal střelec 55 reprezentačních gólů, jenž je zamilovaný do přítelkyně Zuzany (33), pozdrav na Instagram. Po západu slunce pak vegetí na balkonu a vychutnává si bílé vínko. Jednu chybu ale uplynulý víkend přece jen měl. „Bohužel tady skoro nikdo neví, že chodí nějaký čert s Mikulášem,“ psal Koller o mikulášskou sobotu. „I proto mám tak rád naši republiku. Miluji naše tradice,“ dodal. Že by tak příští prosinec už trávil v rodné krajině?

Sportovci v karanténě: Jak se udržovali v kondici Plíšková, Koller či Kováč?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.