Rozvod fotbalové legendy Kollera: Manželka otevřela své nitro | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rozvod fotbalové legendy Kollera: Manželka otevřela své nitro

Patnáctiletý vztah Jana s Hedvikou je u konce.
Patnáctiletý vztah Jana s Hedvikou je u konce. (Martin Sekanina (Blesk), int)

Nejlepší střelec historie českého národní áčka Jan Koller (46) se po patnáctiletém vztahu s Hedvikou (41) rozvádí. Zatímco jeho stále ještě manželka na sociální síti popisuje své emoce prostřednictvím citátů, laskavý velikán »Dino« již má za pohlednou blondýnku náhradu.

Fotbalová legenda byla spatřena po boku půvabné černovlásky na hokejovém šampionátu v Bratislavě. Dvojice se k sobě měla natolik, že bylo jasné, že jeho srdce již Hedvice nepatří. „Ano, rozvádím se,“ pověděl Blesku Jan Koller. „Už dlouho jsme si nerozuměli. Rozvod je ve finální fázi, čekáme jen na rozhodnutí soudu,“ dodal. O nové známosti zatím nechtěl nic prozradit. „Ale nezlobte se, ale nic vám o ní neřeknu.“

Přestože ohledně nové partnerky nebyl příliš sdílný, o probíhajícím rozvodu se rozpovídal o něco více. „Všechno včetně majetku máme domluvené a vyřešené a probíhá to v klidu a v pohodě. Víc bych to nechtěl rozebírat, je to naše soukromá věc,“ řekl Koller Blesku, který vydělal za kariéru v Belgii, Německu, Rusku a Francii desítky milionů korun.

A zatímco Koller září po boku nové partnerky, Hedvika otevřela své nitro na sociální síti již koncem loňského roku. Dle jejího příspěvku je jasné, že rodinné štěstí se vytratilo již před nějakou dobou. „Na některé věci už nemám trpělivost. Ne proto, že bych byla arogantní, ale proto, že jsem ve svém životě dosáhla bodu, kdy nechci ztrácet čas věcmi, které mě popuzují, nebo zraňují. Ztratila jsem zájem dělat radost lidem, kterým na mně nezáleží, milovat lidi, kteří mě nemilují, a usmívat se na ty, kteří se na mě neusmívají,“ zveřejnila dle Blesku Hedvika slova herečky Meryl Streepové.

Na video s Janem Kollerem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...
 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.