Fotbalista Jan Koller - Nakoupil rodině paralyzéry! Proti režisérce Chytilové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Fotbalista Jan Koller - Nakoupil rodině paralyzéry! Proti režisérce Chytilové!

Jan Koller se bojí o bezpečnost své ženy Hedviky a nakoupil paralyzéry.
Jan Koller se bojí o bezpečnost své ženy Hedviky a nakoupil paralyzéry. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl)

PRAHA – Strach v rodině fotbalisty Jana Kollera (35) panuje dál! Může za něj boxer fotbalistovy sousedky z pražské Troje, režisérky Věry Chytilové (79), který nedávno napadl kamarádku Kollerových a pokousal ji tak, že skončila v nemocnici.

Strach v rodině fotbalisty Jana Kollera (35) panuje dál! Může za něj boxer fotbalistovy sousedky z pražské Troje, režisérky Věry Chytilové (79), který nedávno napadl kamarádku Kollerových a pokousal ji tak, že skončila v nemocnici.

Pes totiž prý dál běhá volně bez vodítka! A Hedvika Kollerová (30) se svými dvěma malými dětmi ze strachu před dalším útokem raději ani nevychází na ulici. „Jsou z toho nešťastní, raději nyní pojedou na měsíc do Monaka. Honza teď navíc koupil celé rodině paralyzéry, ať se mají čím bránit, kdyby zaútočil znovu,. Má je i chůva a všichni lidé, kteří k nim chodí,“ prozradil deníku Aha! zdroj z Kollerova okolí.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.