Legendární Koller kápl božskou: Nová žena a… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Legendární Koller kápl božskou: Nová žena a…

Honza loni fandil s láskou Zuzanou na hokejovém MS.
Honza loni fandil s láskou Zuzanou na hokejovém MS. (Foto Instagram, AHA! – Martin Sekanina)

V životě Jana Kollera se toho během posledních let mnohé změnilo. Kromě toho, že se rozvedl s manželkou Hedvikou, která se ráda vystavuje na sociálních sítích, našel si novou lásku.

„Ještě se to teď dořešuje, už je to jen formalita. Zatím je to v jednání, protože ještě natáčíme, ale měla by tam být,“ pověděl o rozvodu legendární Dino, který si našel novou lásku. „Mám partnerku, jsem spokojený a myslím, že už si to všechno pěkně sedlo a je to bez problémů,“ prozradil Jan Koller (47). Ten momentálně také natáčí dokument o svém životě s režisérem Petrem Větrovským.

Chystá se film o Janu Kollerovi. Podívejte se na ukázku

Video se připravuje ...



Přečtěte si
blamal
24. 1. 2021 • 14:18

Tak Petr Vetrovsky je uz i reziser?!?😂😂😂Jak Brouk Pytlik a Ferda Mravenec dohromady. Zaslouzily clen CSSD, pribramsky fotbalovy boss a bafunar, majitel piar agentury, manazer Mare­se,Ja­gra,Ku­bisky-ktere uz asi trikrat udelal posledni, ale opravdu posledni koncert😂😂😂, pak chtel moderovat nejakou bulvarni srac.ku na Prime a s velkou pompou to vsude v mediich hlasil, pak ho vyrazili aniz by si na obrazovce vrznul, a ted reziruje...no toto! 😂😂😂😂😂🙈🙈🙈🙈🙈🙈

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.