Rozvod kanonýra Kollera: Manželka mluví o Alzheimerově chorobě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rozvod kanonýra Kollera: Manželka mluví o Alzheimerově chorobě

Patnáctiletý vztah Jana s Hedvikou je u konce.
Patnáctiletý vztah Jana s Hedvikou je u konce. (Martin Sekanina (Blesk), int)

Finální fáze soudu fotbalové legendy Jana Kollera (46) a jeho ženy Hedviky (41) se blíží. Slavný hráč ani jeho budoucí exmanželka se nebojí vyjadřovat na adresu toho druhého před veřejností a tak o jejich sporech víme mnohé. Nyní začala Hedvika mluvit o Alzheimeru…

„Rozvod je ve finální fázi, čekáme jen na rozhodnutí soudu,“ pověděl Jan Koller s tím, že s Hedvikou Kollerovou mají už vyřešené i majetkové vyrovnání a soud proběhl v naprostém poklidu. Ačkoliv jejich rozvod tedy nebyl bouřlivý, jak to tak obvykle u známých párů bývá, Hedvika se na sociální síti nebojí používat citáty pravděpodobně mířené k českému kanonýrovi. „Nejsem Bůh, abych stále odpouštěla, a ani nemám alzheimera, abych všechno zapomněla,“ napsala na sociální síti Hedvika, která vychovává jejich dcery Hedviku (15) a Kateřinu (11).

Idylka jen naoko

Žili spolu dlouhých patnáct let a několikrát se kvůli fotbalové kariéře Kollera stěhovali. Jejich vztah ačkoliv působil celkem idylicky, bezproblémový nebyl i delší dobu před rozvodem. „Už dlouho jsme si nerozuměli,“ řekl dle Blesku Jan. Jeho tvrzení potvrzuje i to, že už vloni v listopadu sdílela Kollerová známý citát herečky Meryl Streepové. „Ztratila jsem zájem dělat radost lidem, kterým na mně nezáleží, milovat lidi, kteří mě nemilují, a usmívat se na ty, kteří se na mě neusmívají,“ stojí v textu, který Hedvika sdílela na sociální síti.

 OVERTIME s Janem Kollerem: Sparta je na lepší cestě. Chybí nám gólová mašina

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vemenozmojistary
24. 5. 2019 • 16:05

Hedvika je krásná. Ta nová je ošklivá, třeští oči, jako když kocour s~re do plev 💩 😂 A má křivý zuby 😬 Tu vobludu Koller sebral, když měl trojku v žíle 👎

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.