Krainová vs. Belohorcová: Jedna kopíruje druhou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Krainová vs. Belohorcová: Jedna kopíruje druhou!

Simona Krainová vs. Zuzana Belohorcová na Bimini
Simona Krainová vs. Zuzana Belohorcová na Bimini (Foto ara)

Když dvě dělají totéž, není to totéž. Modelka Simona Krainová (46) využila dovolenou na bahamských ostrovech Bimini k focení svůdných fotek. Jenže její fígle zpovzdálí pozorovala kamarádka Zuzana Belohorcová (43)...

A té se zjevně Simonino pózování zalíbilo natolik, že si pak bývalá učitelka sexu z pořadu Peříčko před objektiv stoupla úplně stejně. A na tom samém místě. Samozřejmě v bikinách. A hned jak si pořídila nachlup stejnou fotku u azurového moře, lákala své fanoušky snímky stejně jako česká modelka na houpačce pod palmami. „Životní styl Belohorcové,“ okomentovala smyslné fotky, u kterých se ale jaksi inspirovala jinde. Ale pokud jde o ladné křivky, blondýnky si nemají co závidět. Slovenka si pravidelným běháním vycvičila snad každý sval a i po čtyřicítce je předmětem obdivu mnoha mužů. Krainová na sobě rovněž maká při běhu.

Simona Krainová: Nechápu, že jsou moji synové ze stejného vrhu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Mnau1
8. 12. 2019 • 17:20

Ze je Krainova tvari zkraslujiciho studia, me udivuje, ze si jeste nenechala upravit krk a dekolt. Je videt, ze hodne pobyva na slunci, tak ta kuze hodne vypada vrascite a ma hodne pigmentovych skvrn.

mord
8. 12. 2019 • 13:17

Ta hloupá proplesla Slovenka, co musí jezdit na plastiky do ČR s svým lanýžovym tupcem ještě existuje?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.