Krainová to asi trochu nedomyslela! Místo obdivu super TRAPAS! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Krainová to asi trochu nedomyslela... Místo obdivu super TRAPAS!

Simona Krainová ukázala vyžehlenou fotku s Cubou Goodingem
Simona Krainová ukázala vyžehlenou fotku s Cubou Goodingem (Instagram, archiv)

Už několik týdnů se modelka a podnikatelka Simona Krainová (48) vyhřívá na plážích ostrova Svatý Martin. Pří té příležitosti se chtěla pochlubit i selfíčkem s hollywoodskou hvězdkou. Jenže na jednu věc zapomněla.

Zřejmě jí tak úplně nedošlo, že by si měla vypnout všechny omlazující filtry, které běžně používá. Protože snímek s hollywoodským hercem Cubou Goodingem Jr. (53), než získal Oscara v komedii Jerry Maguire, byl nakonec docela faux pas. Simoniny filtry herce totiž natolik pozměnily, že působil spíš jako teenager než muž ve středním věku, u něhož jsou už nějaké známky stárnutí logické. Bezelstně to „provařila“ i herečka Alice Bendová, která fotku na Instagramu Krainové okomentovala. „Jeeee, ty se máš!!!! Toho miluju! Vypadá tady na 15 let, je to pořád fešák!!“ napsala, jak jí to přišlo „na jazyk“.

Mr*at na věk, vzkazuje Krainová! Úplně nahá před padesátkou? Žádný problém

Video se připravuje ...

Fanoušci si ovšem neváhali do modelky trochu rýpnout. „Cuba taky prošel trošku retuší… Dokonce vypadá mladší jak Simona,“ bavili se nad snímkem, na kterém Krainová Goodinga dokonce označila, jak píše Blesk.cz. To ovšem budí i otázku, jak vlastně asi vypadá bez filtrů Simona?!

Simona Krainová: Nechápu, že jsou moji synové ze stejného vrhu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
t a titani
29. 3. 2021 • 20:45

...vyzita, vypada na 60, s plastic zubami, a botoxom nafuknute pery, trapne zufala, IQ 60, a ten "mladik" prave trestne stihany za znasilnovanie zien...takze...ma sa s kym chvalit, asi nikto iny by
sa k nej pristavil... tt

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.