Jedna fotka vyvolala mnoho otazníků. Modelka Simona Krainová (48) sdílela na sociální síti fotografii ze sauny a způsobila pořádný rozruch. Nechala si udělat plastiku?Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
A i kdyby si nechala plastiku udělat, tak co... Není první ani poslední. mně třeba čeká labioplastika na této klinice https://www.labioplastika-praha.cz/ a taky z toho nedělám vědu . Rozhodně ale nebudu nikde ukazovat fotku před a po. Rozdíl uvidí jen manžel a jsem zvědavá, co na to řekne. Zatím o tom totiž neví .
Kdejaká neznámá žena / dívka si nechá preparovat všechno co jde a pak se vystavuje na Twitteru jako opice... vůbec nechápu, proč se vůbec někdo pozastavuje na Simonou. Závist je svi...ně, že ? Je krásná, skvělá máma i manželka ! Na rozdíl od všech se její estetické úpravy jeví přirozeně a moc jí to sluší. Na rozdíl od například Gottovy Ivanky 😂, kterou by jeden nepoznal od dob, co táhla s Czákovou po barech a lovila...ta má ksicht celý ne nový, ale jiný.
Krainová se mi z modelín líbila nejvíc, jen jsem říkala, že by měla mít větší nos.
Ona to asi pochopila po svém a má větší " všechno "
Já zase nikdy nepochopím , proč svět dělá z věšáků na šaty prestižní zaměstnání.
Zbláznila bych se nudou a asi bych se cítila pokořená, že jsem to dotáhla jen na oblíkání a svlíkání hadrů za účelem jejich prodeje.Tohle může dělat dle mého jen někdo jako brigádu při škole.
Já se na modelímy dívám spatra a je dost útrpný koukat na to, že ony se tak nevidí.
Bez obav stará šmudlo bellmeku tobě nic takového nikdy nehrozilo. na to musíš vypadat ty nulo a nestačí blábolit v bulváru. myslím, že to modelky přežijí, že se na ně nějaká nula dívá spatra asi se to ani nedoví šmudlo
Proč o ní píšou jako o krásce, bože! Oči blízko u sebe, kobylí obličej a plno umělých "maličkostí". Má krásnou postavu a před lety byla hezká, ale teď? Rty měla pěkné a i ty už si zkazila. Ne, opravdu bych nechtěla vypadat jako ona.