Tohle myslí Krainová vážně? Je to na flákanec, zuří Češi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tohle myslí Krainová vážně? Je to na flákanec, zuří Češi!

Modelka Simona Krainová
Modelka Simona Krainová (Foto Instagram)

Simona Krainová zaperlila. Na sociální síti opět provokovala fanoušky a především tedy české obyvatele, kteří prožívají nelehké období kvůli koronaviru. Zatímco mnozí Češi bojují o život či o střechu nad hlavou kvůli nedostatečným financím, Krainová si užívá na pláži a sdílí jednu perlu za druhou.

„Z okresu do okresu, z pláže na pláž, zůstáváme tady, byť jsme v tom s vámi. Držte se,“ napsala ke svému snímku ze slunné pláže Simona Krainová. Té česká opatření nevyhovují, a proto se rozhodla s rodinou zůstat na ostrovu Svatý Martin, který se nachází v Karibském moři. Kdyby si odpustila nemístné komentáře, její dlouhou dovolenou by tolik lidí asi nekomentovalo. Simona však asi nevěděla, kdy přestat a co by mohlo české občany dopálit… Tedy až do tohoto nešťastného příspěvku.

„Tak to je vtip týdne, možná i měsíce. Já taky soucítím s hladovými, asi jim pošlu fotku řízků s nějakými prázdnými frázemi,“ napsal jeden z rozčílených uživatelů sociálních sítí.

Simona Krainová: Nechápu, že jsou moji synové ze stejného vrhu

Video se připravuje ...

„Ten komentář je fakt na flákanec. Já se v práci můžu jen každý den dívat na to zoufalství v nemocnici,” dodal další uživatel, kterému byl Simonin komentář silně nepříjemný. Po velké kritice modelka podle extra.cz text u fotky smazala. Snad se poučila a takovéhle slovní průjmy už nebude vypouštět na veřejnost.

Simona Krainová: Můj pes je větší hvězda, než já. Přemýšlím, jak to zobchodovat!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Kykys
6. 3. 2021 • 12:34

jo,někdo tam je a někdo není, většina je ale v ...jo botox a blond je kombinace😅!!

yarda
6. 3. 2021 • 09:07

Kteří Češi mají zuřit? Já považuji za normální, že z mnoha našich célebrit yntelygentse jen čiší.
Třeba tenhle článek:
Český lev jako jeden velký skandál

-bello-
5. 3. 2021 • 01:02

Mně na tom nic špatnýho nepřijde.Prostě je tam a co jako?
Tady si naopak co se týče peněz mraky lidí finančně díky Covid pomohlo..O tom žádná !
Závistiví blbci do toho hned motají pocity z nemocnic , ale myslí hlavně to, že ona na výlety má a oni ne..To sem nepatří

mbmb
4. 3. 2021 • 17:38

Jedná blbka s druhou soutěži kde pojedou do Špindlu anebo k moři a co chudák Babišova?! Má trčet v zlaté kleci a koukat na toho krtka až přijde ze schůzí?! Nudí se nahlas všechny

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.