Simono, NE! Krainové nestydatý obleček těžce za hranicí vkusu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Simono, NE! Krainové nestydatý obleček těžce za hranicí vkusu

Simona Krainová
Simona Krainová (Instagram)

Skvělá postava a podnikavý duch se jí nedají upřít. Proč si ale na focení nového produktu ze své řady, která zaručuje omlazení pleti, vybrala Simona Krainová (48) body, které pozornost sledujících okamžitě strhne jen na spodní partie?

Modelce táhne na padesát, ale křivky má stále výstavní. Jen její snaha být sexy je někdy spíš víc zoufalá než rafinovaně provokativní. Také v případě focení kampaně fanouškové kroutili nechápavě hlavou nad tím, proč upnutý trikot sotva zakrývá inkriminované části „tam dole“. A ještě se do nich neesteticky zařezává. „Hele, možná tomu nerozumím, ale nemáte to obráceně? Nepatří to do zadku?“ napsal k provokativnímu videu na Facebooku a Instagramu jeden z fanoušků. Podobný pocit z outfitu Krainové měla i jedna z modelčiných fanynek. „Každopádně kočka nádherná. Akorát to body je až škaredě vysoko. Kdyby bylo níže, je to o hodně přirozenější,“ napsala ke zveřejněnému videu. Jiná sledující obleček okomentovala slovy, že pro příště by mohla být raději rovnou nahá. Co myslíte vy?

Simona Krainová: Můj pes je větší hvězda, než já. Přemýšlím, jak to zobchodovat!

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
tryskomys
14. 12. 2020 • 10:58

Je vidět,že už jí dohání jejích 9 tříd na ikvé inteligenci,vypadá jak stará přerostlá pubertačka,která by měla koukat,jak rostou její děti,takhle jim ubližuje.

smeagol
13. 12. 2020 • 22:04

Je to hodne osklive. To nema co do cineni s puritanstvim, ale tenhle vyrez nedela hezkou postavu, spis ten strafek dole vypada dost smutne a vychrtle. Ze to ona sama nevidi?

mika
13. 12. 2020 • 10:26

kdyby nebyla pod vrstvou mejkapu a neměla napíchanou kušnu, tak tuctová baba. ale teď to fakt přepískla. chudáci děti. máma má v hlavě vymeteno......no tak se chová jako štět.a.

mbmb
12. 12. 2020 • 18:59

V hlavě nic tak pipina ven Ona a Perzicko belohorcova tragedie

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.