Simona Krainová pod palbou kritiky: "Nechutné," šílí fanoušci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Simona Krainová pod palbou kritiky: "Nechutné," šílí fanoušci!

Simona Krainová
Simona Krainová (Foto Profimedia.cz )

Od doby, co se Simona Krainová (47) pochlubila novým přírůstek do rodiny, schytává kritiku ze všech stran. Poté, co modelka zveřejnila fotografii s roztomilou čivavou Angelou, nařkli ji z toho, že si čtyřnohého mazlíčka pořídila v množírně. Nyní se fanouškům nelíbí, že si nechá od fenky olizovat ústa.

Poté, co se Krainová musela vypořádat s komentáři od fanoušků,  kteří ji nařkli z toho, že si malou čivavu pořídila v množírně a pejska má tzv. bez papírů, čelí další kritice.  Někteří totiž nedokáží pochopit modelky vztah k fence. „Já si fičím na Angele. Co děláte vy? Hezkou neděli všem fajn lidem tady,“ napsala Krainová k videu, na kterém se mazlí a pusinkuje se štěnětem.

Simona Krainová: Nechápu, že jsou moji synové ze stejného vrhu

Video se připravuje ...

„Nechutné... Promiňte, ale můj názor... I když je zlaťoučký, stále je to zvíře... Aby se olizovalo s člověkem?,“ nechápe fanynka. „Jako sorry, ale olizování přímo na ústa? Jinak zvířata miluji, ale toto nene. Je pravda, že když jse se svým 60kg mazlem řádila, tak jsem ho i kousala, ale jazyk….ble, ble. Ale je to mů postoj ke zvířeti a názor, každý ať si dělá co chce,“ přidala se další.

Jelikož Krainová je známá tím, že si nebere servítky, odpověď na negativní reakce nezůstaly dlouho bez odezvy. „Už jsem se bála, že tady fakt žádný tupý koment nebude... Soudruzi někde udělali chybu,“ napsala rázně modelka.

Na video se Simonou Krainovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.