Cvičení v karanténě: 6 sexy krásek nás pozvalo domů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Cvičení v karanténě: 6 sexy krásek nás pozvalo domů

Modelka mučí svaly v sexy sportovní podprsence.
Modelka mučí svaly v sexy sportovní podprsence. (Foto Instagram)

Posilovny dostaly stopku, zato ledničky jsou nacpané k prasknutí. To ale modelky Nikol Švantnerovou (27), Simonu Krainovou (47) a další české krásky ke gauči nepřikovalo. Naopak. Takhle se snaží dostat kila pryč a těla uvést zpátky do nejlepší formy. Zpevnit, zeštíhlit a do kondice dostat i psychickou pohodu. 
A když nemají profi vybavení z fitka, posilují klidně s tlustou knihou.

Simona Krainová (47), modelka
Běh s příchutí zakázaného ovoce
Dál se chlubí svými běžeckými úspěchy, ačkoli ven se má spíše chodit v nezbytně nutných případech. Simona alespoň sprintuje v bezpečné vzdálenosti od lidí a trasu neustále po troškách prodlužuje. Tenisky si nazouvá pravidelně pětkrát týdně a většinou zdolá deset kilometrů. Od té doby, co chodí každé ráno běhat, zhubla šest kilo. A to prý v jídle omezila pouze pečivo a sladké. „No, a k tomu přimíchám pevnou vůli a chuť něco udělat pro sebe a pro moje zdraví a sakra dobrý pocit,” hlásá Krainová, která tak prý posiluje imunitu a zbavuje se stresu.

Dara Rolins (47), zpěvačka
VÝCHOVNÝ KURZ JÓGY Pevný režim si v karanténě nastavila i slovenská zpěvačka. Budík si pravidelně nařizuje na osmou ranní, hned po probuzení prý na sebe něco hodí a jde se projít do lesa. A po procházce si tělo protahuje při józe. „To, že se od hlavy až po paty vydezinfikujeme, nás odolnějšími neudělá. Poslouchejte zdravý rozum, posilujte imunitu, cvičte a jezte zdravě jak nikdy předtím,” radí fanouškům na sociální síti. „Domácí režim má i něco do sebe. Beru to celé jako zkoušku, výchovný kurz, mimo jiné i cvičení mojí trpělivosti, disciplíny a vytrvalosti, jako v sobě opět objevit klid,” říká Dara, která se chlubí svalnatou postavou.

Andrea Verešová ( 39), modelka
LECHTIVÝ PILATES I JÓGA
Své křivky nezanedbává ani Verešová, která se každou chvilku chlubí i svým kuchařským uměním. Ručičku váhy z nicnedělání nutí klesat dolů buď jógou, nebo cvičením pilates. Jak jinak než ve značkovém trikotu za několik tisíc, který jí těsně přiléhá k vyrýsovanému tělu. „Věděli jste, že strach a obavy oslabují náš imunitní systém? Proto bychom ho měli posilovat fyzickou aktivitou a zdravou životosprávou. Ideální by bylo si každý den aspoň na chvíli vyhradit čas jen pro sebe, na chvíli se zastavit, vydýchat, uvědomit si svoje tělo, svoje dýchání, správné držení těla,” tvrdí.

Andrea Bezděková (26), modelka
NA DŘEVORUBCE
Aby si udržela postavu a nepřišla o kšefty, hýbe se doma, co to jen jde i Andrea Bezděková. Česká Miss 2016 si ze sebe ale umí udělat i srandu. Kromě běžného posilování zařadila i cviky s tím, co dům dal. Místo činek cvičí s tlustou knihou nebo ovládáním k herní konzoli. „Tak co, kolik jste dnes přečetli knih, vyřídili dlouho odkládaných mailů, vyčistili oken, vytřídili oblečení, naučili jazyků? Jako by bylo někde psáno, ze když má člověk trochu víc času, automaticky se z nepříjemností stávají lehce vykonatelné činnosti. Jako sportovce nás nedostanou. Nás ne,” vtipkuje u zveřejněného videa. A když zrovna doma neposiluje s knihou, shazuje kila v lese skládáním dřeva na vozík.

Nikol Švantnerová (27), modelka
RUTINA Z 80. LET
Stehna, zadek ani břicho nenechává rozhodně lenošit. Přestože je i modelka Nikol Švantnerová omezená v pohybu, pravidelně trápí svaly každé ráno aspoň půl hodiny. Bruneta sází na klasický kruhový trénink, který frčel i v minulosti. Fanouškům přes svou sociální síť diktuje své nejoblíbenější posilovací cviky. Ať už to jsou klasické sedy lehy, nebo dřepy. „Být fit i doma, aneb teď už se nemůžeme tolik vymlouvat, že na cvičení doma nemáme čas, půlhodinka stačí, plus nějaké to kardio třeba k tomu a hned se budeme cítit lépe,” radí, jak ke štíhlému tělu.

Ivana Jirešová (42), herečka
ONLINE JÓGA
Když už jí zavřeli novácké ateliéry Ordinace a musí trávit většinu času doma, snaží se špatné nálady zbavit svou oblíbenou bikram jógou. Své tělo protahuje každý večer při online cvičení se svou jógovou partou aspoň na dálku. „Když slyším hecující hlas naši guru matky Terezy, zapomenu na 90 minut na všechny strasti. Že jsem smutná nebo že mě nebaví už spát ani jíst ani pít,” hlásí seriálová barmanka Lucie, která jógu nezačala cvičit jen proto, aby měla štíhlé tělo. Ale hlavně jí prý pomohla zvládnout, složité životní situace, zklidnit emoce a najít vnitřní klid.

Královna plesů Nikol Švantnerová: Anorexii nemám a jím jako modelka!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.