Verešová přestřelila: Tímto snímkem zvedla ženám tlak | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Verešová přestřelila: Tímto snímkem zvedla ženám tlak

Andrea Verešová
Andrea Verešová (Blesk)

Andrea Verešová (39) se na sociální síti pochlubila snímkem ze své domácnosti. V době karantény má modelka čas právě na vaření, a tak se nechala vyfotit při pečení. Na pohled obyčejná fotografie však vyvolala dojem, že je vše jen na "oko". Lidé v komentářích jí totiž nevěřili, že někdo s takovou linií bábovku i ochutnává.

Verešová právem patří mezi nejkrásnější modelky a často se svou dokonalou postavou chlubí na sociální síti. Mnohé tedy překvapilo, že zveřejnila snímkem právě z kuchyně. K fotografii také napsala komentář, kde si modelka postěžovala na současnou situaci.

„Přiznám se, že když mám čas, tak se rada realizuji právě v kuchyni, ale netušila jsem, že to bude až tak náročné vymýšlet každý den, co nového uvařím nebo upeču. Navíc děti nechodí do školy (takže si ani trochu nevydechnu) ani manžel do práce (pracuje na dálku) a musíme zastávat nejen roli dobré matky a kuchařky, ale také „učitelky, uklízečky, vychovatelky, poradkyně a krizové manažerky…“ napsala Verešová k příspěvku.

Ačkoli většina z nás v domácí karanténě svou úpravu příliš neřeší, modelka vypadala tip-top i při pečení. A toho si samozřejmě všimli i její fanoušci. „Nevěřím, že jíte bábovku s takovým tělem, ale mňam! Vypadáte úžasně!,“ zněl komentář jedné z diskutujících.

Uklízečka Verešová, Šebrle jako instalatér?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
pinkfloyd23455
26. 3. 2020 • 15:05

Bože můj kdyby tak přibrala 2 deka tak se voběsim!!

malena21
26. 3. 2020 • 10:01

to je mě jí líto, aby se chudák nesedřela jako těch tisíce jiných žen co k tomu ještě chodí normálně do práce a určitě nemají doma takový luxus co má ona , co je asi tak na ní krásného ano snad tělo má udržované ,ale v když se usměje jako když někdo rozjede pomeranč ,namyšlená ,sebestředná nanka ,možná ji křivdím ,ale již dlouhou dobu ji takhle prezentují v médiích

vigela
25. 3. 2020 • 18:04

Nána pitomá nesympatická. Navzdory svému VŠ vzdělání. (Nezávidím jí ho, mám ho taky. Dokonce vyšší než ona.) Každou chvíli se něčím chlubí. Nechápu, že jí to někdo „žere“.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.