Tak to je MEGA LUXUS: Bydlení sexbomby Verešové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Tak to je MEGA LUXUS: Bydlení sexbomby Verešové!

Andrea Verešová s adventními svíčkami
Andrea Verešová s adventními svíčkami (Instagram)

Luxus přímo zbožňuje a je to vidět! Na svých sociálních sítích se chlubí nemalým majetkem a mnoho lidí jen zírá. Andrea Verešová během karantény neukazuje jen své tělíčko, ale také bydlení.

Modelka Andrea Verešová podle pluska.sk momentálně bydlí s dětmi a manželem Danielem Volopichem v honosné vile nedaleko Plzně. Během »domácího vězení« si může skočit do sauny, posilovny, relaxační zóny nebo se může smočit ve vířivce. Luxusní vila je moderně zařízená a rodince se v tomto obydlí musí žít královsky. Fotografie jejich domu najdete v naší galerii.

Verešovou okradli na horách. A Kokta přichází o zrak!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Mnau1
14. 4. 2020 • 18:29

Sexbomba je zena, ktera neni upravena plastickym chirurgem a je pritazliva od prirody. Treba BB, CC, MM.....Veresova do teto kategorie prirodnich krasek rozhodne nepatri, tak Aha neplacejte nesmysly. Veresova ma tak presitou pusu, ze by uz mela brzdit, jelikoz ji bude za chvili mit i na druhe strane hlavy a ty jeji silikony vypadaji neprirozene a smesne, v kazde poloze trci stejne. Chce to trochu soudnosti.

1pravda1
13. 4. 2020 • 17:51

Její manžel vydělával na exekucích dětí... a ona věčně holým zadkem...

-bello-
13. 4. 2020 • 11:23

Na fotce č. 11 má pecku a na fotce č. 13 jí mohl Volopich aspoň poradit, jak vypadá " pracovní stůl "
V životě jsem neviděla mít na prac. stole kytky a vázy a fotky tam mít taky nemusí.Dyť je doma a furt všechny vidí naživo, ne ? A protože je tupka, zcela jistě denně skypuje. Na pracovním stole má většina lidí bordel, na který jim nikdo nesmí šáhnout a navíc by odmítli mít sklo. S lokty na skle by dlouho nevydrželi pracovat.Tahle modelína si plete prac. stůl s toaletkou
Dál jsem nedošla.Barák je OK , zařízený je ale konvenčně a bydlet na vsi by mě nebavilo .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.