Dcera Verešové otevřeně: Nepříjemné pocity kvůli mámě… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dcera Verešové otevřeně: Nepříjemné pocity kvůli mámě…

Dcera Verešové Vanessa (12): Vyhrála olympiádu jako Samková!
Dcera Verešové Vanessa (12): Vyhrála olympiádu jako Samková! (odm.olympic.cz, Instagram)

Chození po přehlídkových molech se jí sice také líbí, ale o dost více to Vanessu Volopichovou (12), dceru modelky Andrey Verešové, táhne ke sportu. Jakých úspěchů dosáhla a jaká je její máma v soukromí?

V lednu se jí podařilo vybojovat dvě zlaté medaile v Zimní olympiádě dětí a mládeže ve snowboardcrossu a slopestylu. Nakročeno má tedy velice dobře. S modelingem ale jako každá holčička koketovala i ona, jak přiznala pro web idnes.cz. „Když jsem byla menší, tak jsem si na ni v pokoji tajně hrála. Taky mě napadlo, že by mě to docela bavilo. Teď už asi ne. Ale kdybych za mámou přišla, že to chci dělat, určitě by řekla, ať to zkusím, a podpořila by mě,“ myslí si.

Maminčinu popularitu přitom začala vnímat poměrně brzy. „Že je máma slavná, vím asi od čtyř. Když jsem pak byla trochu starší, chodila jsem s ní na přehlídky a dívala se. Jednou mě vzala do zákulisí, ale jinak jsem vždycky seděla v hledišti. Byla jsem kvůli mámě nervózní, ale ona se na mě podívala, a když šla po molu, tak na mě mrkla. To jsem měla radost a uklidnila se,“ řekla pro čtvrteční Magazín DNES Vanessa Volopichová.

Ta pro uvedený titul ještě dodala, kdy ji Andrea Verešová chválí a kdy se naopak trochu umí rozčílit. „Zlobí se, když neposlechnu nebo se mi něco nechce dělat. Ale vždycky se to zase spraví. Radost jí udělám, když mám dobré známky nebo přijdu a dám jí pusu, to ji potěší. Líbí se mi na ní, že nelže, je upřímná, obětavá a má nás ráda. A že je hezká,“ dodala ještě Vanessa k jejich vzájemného vztahu.

Na rozhovor s Andreou Verešovou se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.