Verešová si utrhla pořádnou ostudu: Tohle bylo vážně »mimo mísu« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Verešová si utrhla pořádnou ostudu: Tohle bylo vážně »mimo mísu«

Poslední reklamou na Instagramu Andrea Verešová přestřelila!
Poslední reklamou na Instagramu Andrea Verešová přestřelila! (instagram)

Také Andrea Verešová (38) si udělala ze své sociální sítě lukrativní byznys, proto, jako jiné celebrity, i ona propaguje řadu různých produktů. Jenže nedávno, jak uvedl Blesk.cz, totálně přestřelila. Co bylo absolutně za hranou?

K fotce, na které pózovala s lahvemi tequily, totiž přidala komentář, v němž vychvalovala pozitivní účinky alkoholu. „Jestli existuje zdravé, dokonce léčivé pití, tak je to určitě tequila z modré agáve. Má blahodárné účinky na organismus. Věděli jste například, že tequila léčí i vysoký krevní tlak, cukrovku, osteoporózu, zrychluje metabolismus a dokonce se po ní hubne,“ nechala se unést modelka.

Jenže ti, co ji sledují, dopřáli za naivní ódy Verešové pořádnou slovní nakládačku. „Ano, ano, alkohol má fakt blahodárné účinky. Například taková cirhóza, to je slast pro tělo,“ napsal třeba jeden z nich. „To už je opravdu přes čáru, za prachy fakt všechno. Proboha!“ zněl další z pobouřených komentářů.

I když nejprve Verešová snažila přehnanou reklamu obhájit dodatky typu „Samozřejmě, v rozumném množství“ nebo slovem „údajně“, vlna kritiky se valila dál. Proto svůj status nakonec raději smazala. Zaplať pánbůh!

Na rozhovor s Andreou Verešovou se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
libormer
28. 7. 2019 • 18:07

Takže vy v tom bulváru budete psát jenom o Slovákách: Žbirkovi, Verešový, Burešovi, Rolins, Rytmusovi, Hegerový, Blanarovičový, Gombitový, Gregorový, Norisový, Pauhofový, Margitovi, Kuchařový-Gregor,Hanákovi, Jakubiskových,.....

stekavypes
28. 7. 2019 • 12:46

To je tak,když chybí mozek

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.