Stěr jako prase! Verešová si to slízla od největší rivalky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Stěr jako prase! Verešová si to slízla od největší rivalky

Andrea Verešová
Andrea Verešová (Tonda Tran)

Ačkoliv si jsou velmi podobné v tom, že jsou obě stále krásné, mají úspěšnou kariéru, dvě děti a super postavu, kamarádkami rozhodně nejsou. Andrea Verešová (39) a Simona Krainová (46) jsou známé rivalky, které se nebojí použít ostrá slova nebo dělat si vtípky na adresu té druhé. Nyní se blonďatá modelka pustila do sexy brunety kvůli seriálu.

Mnoho lidí by si mohlo myslet, že Andrea Verešová a Simona Krainová budou velkými kamarádkami, protože mají podobné životy. Obě prorazily v modelingu, střihly si pár rolí před kamerou a jsou populární na sociálních. Jediný rozdíl je ve vzdělání, v této oblasti vede Slovenka, která vystudovala práva. I když si jsou tedy v některých věcech podobné, nemají se rády a dokazujete to další nejapná poznámka ze strany Krainové na adresu Verešové. Blondýnka se totiž dle pluska.sk pustila do Andrey poté, co získala roli právničky v seriálu Ordinace v růžové zahradě a pověděla, že se konečně bude cítit jako Andrea Verešová a nemusela kvůli tomu chodit ani do školy.

 Simona Krainová bude hrát v Ordinaci! Poděkovala a vysmála se Verešové!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
babycom
9. 8. 2019 • 10:34

ptacek5 Tak to je trefný komentář .Je vidět,že má základní vzdělání,jinak by vůbec něco takového nemohla vypustit.Možná poškozený mozeček z bílého prášku,který hojně užívala nosem

ptacek5
9. 8. 2019 • 09:21

Myslím, že to dokazuje jenom blbost Simony, není krásná ani vzdělaná, tak musí hrát.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.