Máma roku Verešová! Drsný ortel o vlastní dceři | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Máma roku Verešová! Drsný ortel o vlastní dceři

Andrea Verešová s dcerou Vanessou.
Andrea Verešová s dcerou Vanessou. (Instagram)

Osmatřicetiletá modelka se drsně obula do vlastní dcery. Prý na modeling nemá postavu, raději totiž provozuje různé sporty...

Dospívající dcera Andrey Verešové Vanessa je už kočka, přesto to od vlastní mámy pěkně schytala! Pod jejich společnou fotkou na sociální síti se někdo optal, zda půjde též v maminčině šlépějích. Tedy zda vstoupí do světa modelingu...

 

„Myslím si, že ani postava už nebude na to dostatečně formovaná, aby se mohla modelingu věnovat. Ona je tak zažraná do snowboardu a do sportu - wakeboard, atletika, gymnastika, že ten modeling jde trošku stranou. Možná herectví jednou, uvidíme," šokuje podle webu Topky.sk Verešová. 



Přečtěte si
illenne
15. 5. 2019 • 21:21

Možná by její dceři prospělo, kdyby se věnovala něčemu normálnímu, než je předvádění se, jako její matka. Pokud má ráda sport, tak proč by se měla toužit po jevišti. Stačí se podívat, kolik protekčních dětí je známo. A stačí, jak se dokáží prezentovat , někdy je to fakt síla. Víc si vážím těch, kteří svoje děti ušetří mediálního tlaku a nemají potřebu své děti protěžovat, jako většina jiných. Tahají je s sebou na akce, potom reklama atd.

vigela
15. 5. 2019 • 20:28

Jo, nejkrásnější může být jenom jedna. To dívce pomohla. Nemám ji ráda.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.