Rozzlobená máma sester Verešových o zeťákově nevěře: TOHLE SE NEDĚLÁ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rozzlobená máma sester Verešových o zeťákově nevěře: TOHLE SE NEDĚLÁ!

Andrea Verešová s maminkou Ester
Andrea Verešová s maminkou Ester (Foto: Facebook. A.V.)

Ač je poradce prezidenta republiky Martin Nejedlý (51) stále ženatý se sestrou Andrey Verešové (37), v posteli má již delší dobu jinou. Šestatřicetiletá Zuzana byla přitom partnerkou jeho dlouholetého kámoše Bronislava Mikysky (54). Co na to všechno maminka podváděné Alexandry (43)? 

Maminka sester Verešových Ester žije ve slovenské Žilině, kde pracuje jako soudní exekutorka. Na její názor ohledně nelehkého osudu podváděné dcery Alexandry se jí optal tamější web Plus7dni.pluska.sk. „Nevím, jak se má Sandra, ale určitě to nemůže být nic příjemného. Je to divná doba. Stává se, že se lidé zamilují - nevím, mám však pocit, že dnes nemají morální zásady. Jakoby nic neexistovalo, neztotožňuji se s něčím takovým, pro mě je to cizí. Když už se člověk rozhodne s někým mít děti, je to určitá zodpovědnost," říká k tomu pani Ester.

A není divu, vždyť manžele Mikyskovi zná dlouhou dobu coby rodinné známé. „Chodili na návštěvy, vařila jsem jim halušky, setkávali jsme se v Krkonoších celé rodiny, byli s Martinem největší kamarádi, volejbalisti. To se podle mého názoru nedělá!“ zlobí se oprávněně paní Verešová.



Přečtěte si
majojo
15. 2. 2018 • 19:05

Milá paní Verešová, ono se leccos nedělá. . Možná jste to zapomněla dcerunkám zdůraznit. A nebo jste názoru, že se to sice nedělá, ale ty vaše můžou. Takže alespoň jedna teď možná pochopila, co jo a co ne.-

-bello-
14. 2. 2018 • 00:23

Matka Verešová by měla volit slova.O morálce nelze hovořit, pokud si její jedna dcera vysouložila u Jágra trafiku v předvádění hadrů aspoň v Česku, když ve světě si neškrtla a už vůbec o morálce není její koupený titul Mgr. na českých právech.A o morálce ať drží úplně ústa, neboť dcerunka Andrea podvádí dál a nechává se u Volopicha vést jako advokátní koncipienta a všichni ví, že nebyla u jediného stání a jako " právník " je nemožná a advokáta si nikdy neudělá. O další dceři nic nevím, jen bych řekla, že tak jak Andrea za Jágrem, tak i tuhle táhlo všechno možný za chlapem a to bylo postavení, peníze a dolce vita.O Volopichovi vím, že ženatý byl taky a " morálně " zdrhnul od 2 dětí. Matka Verešová je blbá , jak ty její dcerunky .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.