Zdravotní trable Verešové (36): Krutá daň za krásu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zdravotní trable Verešové (36): Krutá daň za krásu!

Andreu Verešovou trápí halux.
Andreu Verešovou trápí halux. (Profimedia.cz)

Modelka Andrea Verešová má dokonalou postavu i tvář. Na jejím těle však najdeme i místa, na kterých je dobře znát, že modelka má za sebou už roky tvrdé práce.

Andree Verešové může postavu závidět nejedna žena. Teď se však okouzlující modelka pochlubila snímkem ze slovenské Bešeňové, kde si užívala s dětmi.

Jen málokdy vidíme modelku obutou do něčeho jiného, než jsou lodičky. A právě žabky odhalily její smutné tajemství. Trpí totiž haluxy - bolestivým a nohy hyzdícím onemocněním. Vbočené palce se Andree úspěšně daří skrývat, ale přece jenom kdyby běhala s dětmi kolem v bazénu v lodičkách, nebyla by to taková sranda. Snímek modelčiných nohou najdete v naší fotogalerii.

Sexy Andrea Verešová o vypadlých ňadrech na mole!

Video se připravuje ...


 

 

 

 

 



Přečtěte si
ellenic
28. 6. 2017 • 23:47

-bello- Některé šaty od Natali Ruden se mi líbí, neříkám, že všechny, ale mám své favority. V Paříži mne zaujala sympatická žena, která seděla poblíž našeho stolku v kavárně. Vysoká, štíhlá, asi tak 55 let, černé úzké kalhoty, bílou košili, šátek, černý dlouhý kabát. Upravená, mikado, černé vlasy k ramenům. Neustále se usmívala a když šla kolem našeho stolku, tak se usmála , lehce uklonila a pozdravila. Manžel se mne ptal, jestli ji znám, já jsem mu řekla, že ne, ale že se dívala naším směrem, když jsme si spolu povídali a vždy se usmála. Zaujala mne tím, že ačkoli měla na sobě jen dvě barvy, tak vypadala velice elegantně. Ta by klidně mohla i ve svém věku na přehlídková mola .

vigela
28. 6. 2017 • 16:53

Souhlas.

-bello-
28. 6. 2017 • 11:09

 ellenic no nevím, ty krajkové šaty s rozparkem k rozkroku s požadavkem nic pod to a ta bílá ( pěticípá) hvězda prsknutá na temeno je výtvor od Natálie Ruden a jak říkám, tohle nevymyslí nikdo jiný , než N.Ruden a oblíkne to zas nikdo jiný , než nějaká pro prachy Slovena.Dle mého dost krutý !Denně se stýkám s cizinci, mezi nimi i Rusy.Ti co se kolem mě vyskytují jsou excelentně oblíkaní ( mladí i staří) , zejména moskvané a tohle by na sebe neoblíkli. Mimochodem taky vím, že kecy, jaké jsou Pařížanky módní jsou dávnou a lehce od doby Coco Chanel francouzskou PR frází.Opakovat to budou všichni, protože holt tam bylo nejvíc salonů v Evropě , tedy soustředění módy.Běžná Pařížanka na molu nechodí a dnes se spíš prezentuje v uválených hadrech

ellenic
27. 6. 2017 • 19:53

Článek o ničem, kvůli čemu by bylo třeba přemýšlet. Více mne děsí její návrhářské ambice. Druhá Natalie Ruden z ní nikdy nebude, ty šaty, co už navrhla bych si na sebe určitě nevzala. Od mých studentských let jsem si vždy navrhovala šaty sama a musím neskromně přiznat, že vždy hezké.

ivoadler
27. 6. 2017 • 17:08

Má vbočený palce. A co má být? Bude hůř.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.