Trapas jako hrom! Andrea Verešová! Tohle už musí být snad diagnóza! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Trapas jako hrom! Andrea Verešová! Tohle už musí být snad diagnóza!

Andrea Verešová
Andrea Verešová (Aha! - Jan Tůma)

Místo odpočinku na mořském pobřeží posílá na svůj webový profil jednu fotku sebe sama za druhou! Že by nějaká porucha osobnosti?

Modelka Andrea Verešová (35) si vyrazila do Řecka na dovolenou. Jenže na místo relaxu v mořských vlnách, zběsile umísťuje na svém internetovém profilu doslova záplavu svých stylizovaných fotografií! Jakoby tam snad nedělala ani nic jiného! Že by nějaká forma exhibicionismu nebo narcismu? Jedním z typických příznaků extrémní sebelásky je totiž vyžadování nepřiměřeného obdivu okolí! Doufejme, že spíše než o poruchu osobnosti se v tomto případě jedná o pouhý následek dlouhodobého pobytu na sluníčku...



Přečtěte si
lalia
1. 11. 2017 • 13:35

Dejte už pokoj s tou kreaturou z plzeňských práv.Je to ženská na dvě věci"na hov.. a na nic."Jen se kroutí,nejí,cvičí,kouká do zrcadla všude vystrkuje to svoje nic.Divím se jejímu manželovi,že mu to nevadí.Je buď hodný,nebo bábovka.To není chlap.Net ji všude publikuje,je mnohem lepších žen a děvčat ale nedělají ze sebe takovou cou..Léta ji také běží a ona chce být stále in,tak ať je,ale pořád nám ji sem nestrkejte pod nos.Co v životě dokázala?

stekajicikocka
27. 7. 2015 • 20:19

Věkem rysy každému zostří, tak to je.

matylda-rut
26. 7. 2015 • 12:06

Vidím pouze staré fotky, AHA nemá co psát????

-bello-
25. 7. 2015 • 09:55

honzina bez JÁGRA by nebyla co je.Nezapomeň !Je mrňavá .,. nijak hezká, ale všechny co prošly jeho postelí dostaly trafiku.Nemyslím, že by se sama uchytila

-bello-
25. 7. 2015 • 09:52

Nikdy se mi nelíbila, ale víc se mi nelíbí její titul Mgr. z práv a už vůbec ne , že je u Volopicha vedená jako advokátní koncipient a nikdo ji tam nikdy neviděl. Měla by si v praxi odmakat 3 roky a pak může požádat o advokátské zkoušky ( které by si taky zaplatila) takže by byla zapsaná do advokátní komory.Jenže by to nemohla v životě vykonávat, nikdo by se jí zastoupit nenechal. Tak nevím, proč trčí dál jako koncipientka, leda že by to bylo pro Volopicha nějak výhodné.Nejsem ekonom , nevím.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.