Rozvod ségry Verešové? Je v tom mocný ženáč z Hradu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rozvod ségry Verešové? Je v tom mocný ženáč z Hradu!

Martin Nejedlý si začal románek se Zuzanou Mikyskovou.
Martin Nejedlý si začal románek se Zuzanou Mikyskovou. (Foto: - Zbyněk Pecák, Marek Pátek, David Malík, Roman Souček)

Není to tak dlouho, co se ekonomický poradce prezidenta republiky Martin Nejedlý (51) prezentoval jako pečlivý otec a milující manžel.  V jeho osobním životě, ale nastala velká změna. Nejedlý byl spatřen po boku krásné brunetky a o jeho manželku Alexandru (43) nešlo.

Martin Nejedlý byl spatřen po boku půvabné brunetky Zuzany Mikyskové, která tvořila pár s Bronislavem Mikyskou (54), bývalý volejbalový reprezentant a dlouholetý kamarád Martina Nejedlého, dříve spolu hráli prvoligový volejbal. Bronislav Mikyska je ale obžalovaný kvůli daňovým podvodům a účasti na organizované zločinné skupině, strávil skoro rok ve vazbě a dalších třináct let mu hrozí.

„Právě s jeho vazbou se začala psát historie Martina a Zuzany. Bronislav Nejedlého poprosil, aby se v době jeho nepřítomnosti postaral o jeho ženu a dceru,“ řekl Blesku zdroj z okolí Zemanova poradce, který si nepřál být jmenován. Nejedlý vzal jeho prosbu opravdu vážně a své role ochránce se zhostil pečlivě.

Románek mezi Nejedlým a Mikyskovou, potvrzují fotografie, které hrdličky zachycují na večerní procházce Prahou nebo jak si dávají letmou pusu na rozloučenou. Nejedlý vzal dokonce pohlednou brunetku jako svůj doprovod na oba pořádané štáby k znovuzvolení Miloše Zemana (73). Po prvním kole šli oba spolu s hradním kancléřem Vratislavem Mynářem (50) a jeho ženou Alex (34) oslavovat do restaurace v centru Prahy.

Spatřeni byli i v sobotu, když společně odcházeli z Tophotelu v Praze-Chodově. Na levé ruce Mikyskové se dokonce třpytí krásný prstýnek. Zda-li se jedná o snubní prstýnek nebo jen pozorný dárek není jisté.

Zatímco letos se Nejedlý objevuje po boku pohledné Mikyskové, ještě loni se pyšnil rodinným štěstím s manželkou Alexandrou (45). Ta je sestra známé modelky Andrey Verešové (37). Nejedlý se s Alexandrou seznámil v Becher's baru po vyhlášení prestižní ankety Zlatá hokejka v Karlových Varech. „Ona tvrdí, že si mě nevšimla, ale ten pohled na ni mně očaroval. Přijeli tam dva lidé, kteří hledali otázku jak v osobním životě dál, do roka a půl se z nich stali manželé a dnes spolu vychováváme dvě krásné děti,“ řekl v roce 2016 Nejedlý v rozhovoru pro Blesk.

 Na video s Andreou Verešovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bursik
30. 1. 2018 • 15:58

On vypada jak baca ze salasa A ta Veresova jedna jak druha maji chlupate penezenky

amej
30. 1. 2018 • 12:19

Už od pohledu je ten člověk nechutný.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.