Andrea Verešová: Krutá daň za krásu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Andrea Verešová: Krutá daň za krásu

Před přehlídkou se Andrea nechala rozmazlovat v místním wellness centru a užívala si vodních radovánek
Před přehlídkou se Andrea nechala rozmazlovat v místním wellness centru a užívala si vodních radovánek (Bešeňová)

Modelka Andrea Verešová (38) má podle vlastních slov za sebou poslední přehlídku ve spodním prádle. To museli oplakat především muži, kterým se její sexy tělíčko neskutečně líbí. A není divu! Maminka dvou dětí má postavičku jako lusk a vyzradila, čím to je!

„Opravdu naposledy jsem ještě kývla na předvádění plavek na přehlídce. Vlastně jsem s tím skončila již před dvěma lety. Pro Bešeňovou jsem ale udělala výjimku, mám zdejší unikátní aquapark nesmírně ráda a ráda se sem vracím,“ pověděla Andrea, která tvrdí, že za její fit figurou stojí cvičení a přísný jídelníček.

Jakým sportům se věnuje a jaké suroviny vynechává, aby byla stále štíhlá? „Samozřejmě, že si musím postavu udržovat. Já jsem se vždy stravovala relativně zdravě a střídmě. Zelenina, ryby a racionální strava jsou přirozenou součástí mého jídelníčku a ani k pohybu jsem se naštěstí nikdy nemusela moc přemlouvat. Teď jsem navíc pro sebe našla vyvážený mix zdravé stravy a cvičení, které dodržuji a díky němuž mám stále dost energie…

Pravidla zdravého životního stylu vlastně známe všichni, nejtěžší je je dodržet. Lenost a chutě prostě nesmí mít nad námi navrch, pokud si chceme udržet fit postavu i mysl… Hodně sportuji a sporty střídám. Jezdím na kole, občas běhám, cvičím pilates a jógu. Především si ale opravdu hlídám, abych jedla zdravě a omezila přísun cukru nebo bílé mouky. Takže na mém talíři uvidíte převážně zeleninu a porci ryb nebo jiného masa,“ prozradila Verešová serveru ihot.cz. Tvrdý režim se tedy vyplácí, ale není to trochu moc?!

 Královna Špindlu Andrea Verešová: Koukněte, v čem bude letos lyžovat! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vigela
21. 6. 2019 • 09:40

A to ještě jsou tací, kterým krásná nepřipadá. Třeba já.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.