Sexy Verešová slavila 40: Na vysoké noze a »naostro«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Sexy Verešová slavila 40: Na vysoké noze a »naostro«!

Andrea Verešová
Andrea Verešová (Blesk:David Kundrát, Marek Pátek/Czech News Center)

Ani na oslavě svých 40. narozenin nezůstala Andrea Verešová nic dlužna své pověsti provokatérky. Pod odvážnými smaragdovými šaty toho totiž moc neměla. Rozparek jí sahal až k rozkroku a podle rýsujících se bradavek bylo zřejmě, že i podprsenku nechala doma!

Jindy se tu kochají výhledem na Hradčany hollywoodské hvězdy jako např. Bruce Willis (65), teď tu mezi podnikateli slavila kulatiny slovenská modelka. A nebyla by to ona, kdyby v jednom z nejluxusnějších hotelů v Praze neupíjela šampaňské v pořádně dráždivém modelu. Gratulanti, mezi nimiž byli fotbalista David Limberský (36), moderátor Leoš Mareš (44) či slovenský finančník a vládce českých a slovenských hor Igor Rattaj (49), nevěděli, jestli jí nejdřív podat ruku a popřát, nebo sjet pohledem po těle zakrytém jen tenoučkou látkou. Ze skleniček pak drahé bublinky popíjeli hlavně kamarádi modelčina manžela – právníka Daniela Volopicha (55).

Královna Špindlu Andrea Verešová

Video se připravuje ...

Verešovou okradli na horách. A Kokta přichází o zrak!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
28. 6. 2020 • 18:14

Madam Verešová s titl. z plzeňských práv, kdy v Praze si ji na " dálkových " ( hóódně dálkových) právech ani nestihli všimnout, protože to bylo období tulení se v US k Jágrovi až po návrat a tulení se k Volopichovi) je srandovní.
Potácí se na pražské dlažbě tak, že visí na Volopichovi a chlapovi z ostrahy Four Seasons.
Když už si tam ta blbka dělá reklamu, ať si aspoň fotky ořízne!Za sebou má chlapa v trenýrkách ve fuseklích, venčícího jorkšíráka
Mimochodem, Volopich s panděrem a opaskem pod je jak pantáta a ona,byť chce být ženou " vamp " a vždy a všude vystrkuje kozí nožku až padá dozadu je pro mnoho lidí jen " kandátka " a náplava ze Slovenska v Čechách. Nikam to nedotáhla , jen k Volopichovi , taky o 15 let staršímu troubovi

lekno
27. 6. 2020 • 12:57

Táto pani s titulom nemá zábrany s predvádzaním nahého tela, lebo to robila v modelingu bežne. Len sa mi zdá, že si s manželom neuvedomujú rozdiel : teraz nepracovala, bola na spol. udalosti. Podľa toho sa mohla nahodiť - krásnych rób je veľa a pritom v nich žena vyzerá sexi i slušne zároveň. Ale tieto ? Zelené šaty s opaskom jej strihovo i farebne pristanú, no rozparok pokazil dojem - je hrubo prehnaný.Takto si v šatách odhaľovať nohy až po gaťky - sa nepatrí na narodeninovej oslave. Aký bude ona vzor ako matka pre svoje deti - pre dcéru ? Myslím, že je pekná žena, ale podľa mňa dehonestuje samu seba tým, že sa v spoločnosti ukazuje až v moc vyzývavých šatách, v ktorých potom pôsobí ako pripravená na eskort.. Je prirodzené, že v diskusiach môže očakávať - nie závisť, ale okrem kritiky skôr posmech od ľudí, ktorí ju berú takú, akou sa predvádza v spoločnosti..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.