Nečekaná dohra mezinárodní potupy Verešové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nečekaná dohra mezinárodní potupy Verešové

Andrea Verešová s Leošem Marešem
Andrea Verešová s Leošem Marešem (Blesk - M. Hykl, D. Kundrát, P. Machan, M. Pátek, J. Tůma)

Během svátků se na netu objevilo "domácí" porno video připisované známé modelce a jejímu manželovi. Dvojice se okamžitě od peprného dovádění distancovala a navíc vyhlásila odměnu za dopadení pachatele. Po pár hodinách je ale všechno jinak!

„Ptám se jenom, co jsme komu udělali a proč s tím někdo vyšel zrovna na Vánoce a hodně tlačil na všechna média, aby to uveřejnila," lamentovala zoufalá Andrea Verešová a na webu Super.cz poté upřesnila: „Někdo vytvořil fake video a snažil se ho prodat. Už jsme něco zjistili, ale najít skutečný zdroj autora je hodně těžké. Nejhorší je, že všichni věří, nebo dokonce chtějí věřit, že jsem to já, a je velice složité to vyvrátit."

Andrea Verešová prozradila, jak svádí svého manžela!

Video se připravuje ...

O pomoc při pátrání po pachateli požádala čtyřicetiletá kráska také veřejnost a obratem nabídla odměnu ve výši 1 300 000 korun. Jenže co se nestalo! Včera modelka tučnou prémii nečekaně stáhla. Co se asi mohlo stát? Podle všeho zlomyslného autora videa zřejmě již vypátrala. Dozvíme se brzy od ní, kdo za tím stál?

Verešovou okradli na horách. A Kokta přichází o zrak!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.