ULTRA TRAPAS Verešové: Jak tohle mohla udělat?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

ULTRA TRAPAS Verešové: Jak tohle mohla udělat?!

Andrea Verešová
Andrea Verešová (Profimedia.cz)

Modelka Andrea Verešová (41) je známá díky svému nádhernému obličeji, sexy tělu, ale také díky pořádným trapasům, za které si ve většině případů může jen a jen ona sama. Na konto svých faux pas si modelka nedávno připsala další mega trapas. Co se stalo?

Chtěla vyjádřit solidaritu a dát lidem najevo to, že ráda pomáhá lidem v nouzi a sklidit tak palce nahoru od svých sledujících. Místo toho však přišla studená sprcha za nevhodně zvolený snímek.

Andreu Verešovou stejně jako miliony dalších lidí zaskočila zpráva o devastujícím tornádu na Moravě. Krásná brunetka se tak rozhodla věnovat peníze pro rodiny, které zasáhl tento nebezpečný živel. Ačkoliv by některým mohlo vadit to, že se Verešová chlubí tím, jakou částku pro Moravu zaslala, i tak by si tímto činem zasloužila menší potlesk, a to alespoň od jejích věrných fanoušků. To však bohužel pro Verešovou nepřišlo, protože k textu o pomoci přidala velice nevhodnou fotku se silně erotickým výrazem, za kterou sklidila akorát tak výsměch a opovržení. Jak modelku mohlo napadnout, přidat k textu o ničivé hrůze takovouto fotku, je při nejmenším zarážející.

Andrea Verešová: Na jejích šatech šičky pracovaly dva týdny od rána do večera!

Video se připravuje ...

Vzhledem k tomu, že její přípěvek přišel mnoha lidem nevhodný, sexbomba se ho podle Šípu rozhodla po několika hodinách smazat a později nahrála na sociální sítě příběh jen s textem, který dříve stál u nevhodného snímku. Andrea tak chtěla, aby co nejvíce lidí vidělo, že se o situaci v Česku zajímá a daruje lidem po katastrofě peníze, trapas kvůli snímku jí však očividně příjemný nebyl. Snad už se podobnému faux pas příště vyvaruje…

Pinďour Langmajera, přešlap Verešové. Jak si podle odborníka vedou české celebrity na sociálních sítích?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
janabr
12. 7. 2021 • 20:01

Ono to někoho od té pipiny překvapuje ?

nika70
12. 7. 2021 • 14:37

Už i Verešovou doběhl čas. Ve tváři už to není mladá žena, ale paní středního věku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.