Verešová na pranýři! Co Andrea vyvedla? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Verešová na pranýři! Co Andrea vyvedla?

Andrea už to podle některých fanoušků přehání
Andrea už to podle některých fanoušků přehání (Instagram, Profimedia)

Modelka Andrea Verešová (41) vypadá božsky a je vidno, že na sobě poctivě maká, pravidelně cvičí a hlídá si jídelníček. Ze svého vzhledu má nepochybně radost i ona sama, což dává na odiv obnaženými fotkami, kterými doslova láduje své sociální sítě k prasknutí. A ačkoli se na to hezky dívá, někteří fanoušci už toho mají dost, podle Expres.cz se do ní teď pořádně obuli.

Andrea Verešová vychovává s manželem, podnikatelem Danielem Volopichem (57) dvě děti, dceru Vanessu (13) a syna Dana (12). Ani to, že jsou obě děti v adolescentním věku, kdy jsou nejen zranitelné, ale mohou též čelit i případným narážkám na slavné rodiče, Andreu nepřimnělo k tomu, aby ubrala - nebo respektive spíše přibrala na oblečení, ve kterém se fotí na Facebook a Instagram. 

Pinďour Langmajera, přešlap Verešové. Jak si podle odborníka vedou české celebrity na sociálních sítích?

Video se připravuje ...

Nekonečné exhibice mámy Andrei na sociálních sitích nebo v médiích, mohou samozřejmě poutat také nežádoucí pozornost mladších ročníků. A právě to popouzí některé modelčiny sledující: „Opravdu vám ta nahota stojí za to? Netrpí tím vaše děti?“ ptají se pod čím dál lascivnějšími snímky, ovšem bez odezvy.

Blesk Podcast: „Pokud je Verešové porno deepfake, byl by to masterpiece,“ řekl Orsava

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.