Řecký sen Andrey Verešové: Tolik za jediný týden? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Řecký sen Andrey Verešové: Tolik za jediný týden?

Andrea Verešová zahrnula manžela díky.
Andrea Verešová zahrnula manžela díky. (instagram, archiv)

Půl roku pandemie strávila s rodinou v Dubaji, po krátkém návratu do Česka pak zase Andrea Verešová (41) sbalila kufry a odletěla se svým manželem a dětmi na řecký ostrov Sanotorini. Ten nabízí úchvatné výhledy, ale také se řadí mezi nejdražší. I modelka připustila, že se plácli přes kapsu o něco více. Na kolik je taková romantika vyšla?

Verešová si užila dovolenou snů a své fanoušky zahrnula radami, jak si ji mohou vychutnat v podobném duchu: „Neletěli jsme s žádnou cestovkou, koupili jsme si letenky přímo na Santorini, je možné ale letět i na Krétu a pak jet trajektem. Ubytování jsme si našli na Booking.com a upřímně jsme ani nedoufali, že to bude taková pecka,“ svěřila se dle Expres.cz modelka na sociální síti.

Pinďour Langmajera, přešlap Verešové. Jak si podle odborníka vedou české celebrity na sociálních sítích?

Video se připravuje ...

„Doporučuji apartmán 304 nebo 305. Cenově jsou dražší, ale mají vlastní bazén a absolutní soukromí, což je úžasné,“ napsala fanouškům. Jak uvedený web udává, pět nocí v resortu Astra Suites v termínu 12. až 17. července vyjde ale na 75 tisíc korun. Podle Verešové je to však dokonalé místo pro romantiku ve dvou.

Není divu, že takový zážitek posléze modelka komentovala slovy „Nejkrásnější dáreček k narozeninám,“ která vyslala ke svému muži Danielu Volopichovi. „Děkuji ti za krásný narozeninový dárek, lásko moje. Už dlouho jsem o tom snila. Santorini je nádherný ostrov a městečko Oia je překrásné," vzkázala mu dle Extra.cz na sociální síti.

Blesk Podcast: „Pokud je Verešové porno deepfake, byl by to masterpiece,“ řekl Orsava

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
19. 7. 2021 • 13:26

když jedu k mořu,nebo oceánu, chci být v něm, nikoli v bazénu.Booking a airbnb - NIKDY ! Ona je blbá Emiráty jsou nejdražší destinace , tam asi bydleli půl roku někde v čtvrti pracovních sil

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.