DOJDE NA PĚSTI? Mezi Krainovou a Verešovou to graduje | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

DOJDE NA PĚSTI? Mezi Krainovou a Verešovou to graduje

Nenechají na sobě nit suchou.
Nenechají na sobě nit suchou. (Foto Facebook, profimedia.cz)

Jakmile se najde příležitost, nenechají na sobě nit suchou. Simona Krainová (47) a Andrea Verešová (40) se nikdy dvakrát nemusely. A bohužel tyto vzájemné antipatie často ventilují i na sociálních sítích. Není lepší mlčet?

Obě se prezentují jako úspěšné modelky i dokonalé manželky a mámy. Ani jedna očividně netrpí nouzí a život mají jistě příjemný. Tak proč ty neustálé narážky a jízlivé poznámky na adresu té či oné? Tentokrát sérii nelichotivých komentářů rozjela Simona Krainová, která na dovolené v Karibiku odhalila poprsí. Na komentáře, že vypadají jako silikony, pak útočně zareagovala, že ona má prsa přírodní a že není jako „někdo“, kdo káže vodu a pije víno. „Až se rozhodnu si nechat upravit prsa, určitě vás o tom budu ráda informovat. Nemám zapotřebí lhát. Nikdy jsem žádné úpravy svého zevnějšku netajila a ani nemusím. Nelžu svým fanouškům jako tady zmiňovaná kolegyně,“ šťouchla si dle Extra.cz do Verešové.

Simona Krainová bude hrát v Ordinaci! Poděkovala a vysmála se Verešové!

Video se připravuje ...

Dívčí válka

Také Andrea Verešová se ale na Instagramu vytasila se sexy fotkou v plavečkách. A když jí k tomu jeden ze sledujících položil otázku: „A co si myslíte, líbí se to Simonce K.?, opáčila jen chladně: „Nevím, nesleduji ji. Tato žena už mě dávno nezajímá.“ Jenže další políčko do ohně pak přiložila na sociální síti mladší z modelek jedna ze sledujících Verešové, která její poloobnažený snímek okomentovala těmito slovy. „Tak to Krainová má lepší figuru“. To už ale bylo i na slovenskou krásku poněkud moc. „Musím se smát. Máte to od ní PR zaplacené? Jinak musíte být soudná a vědět, že jste ze sebe vytřepala úplnou hloupost,“ neudržela se. Kritika holt nikomu nevoní!

Blesk Podcast: „Pokud je Verešové porno deepfake, byl by to masterpiece,“ řekl Orsava

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
25. 1. 2021 • 20:34

Říct, že "tato žena " už mě dlouho nezajímá " ...vypadá, že je Verešová lesba .Kdyby řekla , že Krainová je někdo, kdo ji nezajímá, je to jinak.
Krajinová se vyjadřuje přirozenějš a přijde mi, že má nad tou Slovenou navrch. Verešová má dost chabou slovní zásobu, není verbálně pohotová a budí dojem , že je úplně pitomá. Krainová je taky nic moc, ale oproti ní je hvězda. Jako modelína je Verešová kostnatej prcek ( a to mi nikdo nevezme! ) .

Kykys
24. 1. 2021 • 22:26

Už se perou?😆 Už o nich nebylo dlouho slyset😉, matky a prý vzorné ?chovají se jak lehké ... spíš ostuda pro rodiny😴😴a v tomhle věku? ?😴 holt co se nedohnalo ve škole v mládī ,tak na starý kolena je to trapárna

hillaarkaa
23. 1. 2021 • 19:30

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.