Andreo, PROČ?! Má tohle Verešová zapotřebí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Andreo, PROČ?! Má tohle Verešová zapotřebí?

Andrea Verešová rozjela nový byznys.
Andrea Verešová rozjela nový byznys.  (foto Instagram)

Modelka a bývalá slovenská Miss má nádherné tělo, které je hodno obdivu i po čtyřicítce. Jenže řada fotek Andrey Verešové (40) je prý retušovaná. A to dost brutálním způsobem, jak říká muž, který promluvil pro eXtra.cz.

Ten vystupuje pod přezdívkou Lachtan a má se živit jako retušér. Osobně prý zveřejnil snímky Verešové, které nahrála, ale následně je smazala. Protože úprava byla tak do očí bijící, že se do ní pustili i fanouškové.

„Tak tu padla stížnost na moje lýtka. Tak jsem se na nich rozhodla začít pracovat, abych si je pořádně napumpovala. Vaše komenty mě inspirovaly," připsala Andrea Verešová k obrázku, na kterém pózuje ve stylu Lary Croft. Jenže málokdo už věděl, že fotka prý proběhla úpravou a byla navíc smazaná a nahraná podruhé.

Andrea Verešová prozradila, jak svádí svého manžela!

Video se připravuje ...

Na původním snímku podle Lachtana byly modelčiny nohy tak tenké, že byly užší než paže. „Když si chceš vylepšit nohy,“ připsal ke snímku dotyčný retušér. Andreiny snahy být ještě krásnější přitom osobně vůbec nechápe. „Andreo, máte krásné tělo," vzkázal modelce. „Jako retušér jsem fotografie s Vámi občas upravoval a nikdy nebylo třeba jakkoli zasahovat."

Modelku, která je momentálně na dovolené na Seychelách, ale odtajnění úpravy fotek evidentně naštvalo. „Jak je vidět, jste pozorné stvoření. Je zřejmé, že Vaše lachtaní křivky jsou za každých okolností dokonalé," vzkázala mu kousavě.

Andrea Verešová: Šperky si raději půjčuji, vlastní se mi okoukají!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.