Andrea Verešová rozjela nový byznys a… To je zase PŘESTŘEL! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Verešová rozjela nový byznys a… To je zase PŘESTŘEL!

Andrea Verešová rozjela nový byznys.
Andrea Verešová rozjela nový byznys. (foto Instagram)

Andrea Verešová (41) rozjela byznys s oblečením. Sexy modelka navrhla a nyní propraguje tričko, které si nepořídí jen tak někdo. Vzhledem k tomu, že mnoho lidí přišlo o práci a za luxus považují to, že si nakoupí jídlo do ledničky, je jasné, že Andrea cílí na jinou kategorii zákazníků. Budou však alespoň bohatí zvědaví na „přestřelené“ triko s její vlastní podobiznou?

„Nová, limitovaná edice triček s originálními potisky opět naskladněná! Moderní trička jsou ušitá z kvalitního materiálu, který je velmi příjemný na těle a hezky drží svůj tvar… Oversize střih jsme upravili tak, aby tričko nebylo příliš dlouhé a dalo se pohodlně zastrčit za džíny či opasek. Dojem ohrnutých rukávů je současný trend, který jsme nemohli vynechat, avšak dominantou trička je foto z kalendáře Andrey Verešové… Ženy, udělejte si radost, my za to stojíme,“ propagovala podle expres.cz svůj produkt Verešová. Té cena 4400 za tričko s její fotografií přijde adekvátní a nad kritiky mává rukou.

Pinďour Langmajera, přešlap Verešové. Jak si podle odborníka vedou české celebrity na sociálních sítích?

Video se připravuje ...

„Úspěšní lidé s cílem a vizemi nemají čas na drama anebo kritiku ostatních. Investují radši svou energii do tvořivosti, zdokonalování sebe sama a soustředění se na pozitivní věci a činy. Radši pomáhají a podporují, než aby ničili to, co jiní vytvořili,“ dodala slavná modelka, která sdílí jednu fotku v plavkách za druhou.

Andrea Verešová: Na jejích šatech šičky pracovaly dva týdny od rána do večera!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
25. 3. 2021 • 22:01

to není T-shirt, to je Verešové "T-shit "

nina_nikol7
25. 3. 2021 • 13:16

Vypada to, ze narcismus pi Veresove dosahl sveho vrcholu, ale verte, ze jeste je kam stoupat, ona to vymysli. Ja ji verim.

Inka
24. 3. 2021 • 04:28

Kam až sahá sebestřednost a absence některých ...? Když porovnám fakt, že si kupuji trička světových značek, světových jmen a porovnám s
* Vereš t-shirt * , opravdu se musím smát...😂😂😂

-bello-
23. 3. 2021 • 23:33

Ten Volopich je tak děsnej vůůl !
--
Ona má obličeji lišej, nebo se upekla na solárku ?

---

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.