Peče každá celebrita: Připravte si sladké podle hvězd | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Peče každá celebrita: Připravte si sladké podle hvězd

Tereza Ramba si pochutnala na sladkém.
Tereza Ramba si pochutnala na sladkém. (instagram.com )

Topmodelka Tereza Maxová (48)

Banánový chleba

Domácí manufakturu si otevřela i Maxová. Místo salátů se oddává klasickému pečení sladkých moučníků. Ne podle babičina receptu, ale z turecké kuchařky. Skořicové šneky, banánový chleba a sušenky taky peče pro manžela a tureckého magnáta Oymena Buraka (47). 

POTŘEBUJETE:

4 vejce, půl hrnku mandlového másla, 4 polévkové lžíce rozpuštěného kokosového oleje, půl hrnku mandlové mouky, 1 polévkovou lžíci skořice, 1 čajová lžičku prášku do pečení, 1 čajovou lžička sody, 1 čajovou lžičku prášku do pečiva, špetku soli.

POSTUP: Předehřejte troubu na 175 stupňů. Všechny ingredience dejte do mixéru a mixujte, dokud nebudou dohladka. Dejte do pekáčku a pečte zhruba 35 minut.

Modelka Nikol Švantnerová (27)

Klasická bábovka

Sama sladkostem moc nedává, tak je alespoň připravuje pro ostatní. Když se nudím, tak peču,“ svěřila se Česká Miss a poslala mezi fanoušky nejeden recept. 

POTŘEBUJETE: 2 hrnky polohrubé mouky, » hrnek cukru krystal, 1 hrnek mléka, půl hrnku oleje, 2 ks vejce, 1 kypřicí prášek, 1 vanilkový cukr, 2 – 3 lžíce kakaa, 1 tvaroh.

POSTUP: Vše kromě kakaa smíchat, potom oddělit část těsta a přidat kakao, poté postupně nalít do vymazané formy a péct 50 minut na 180 stupňů.

Herečka Tereza Ramba Voříšková (30)

Voňavé koblihy

Na babičku, kterou teď raději nevídá, zavzpomínala upečením voňavých koblih podle jejího receptu. „To všechno sníte? Ptá se mě přes mobil babička, která je naštvaná, protože za ní najednou nikdo nejezdíme. Jo. To teda sníme, babi! Protože je to tvůj recept. Protože než to stihneš definitivně ukousnout, rozplyne se ti to na jazyku. A protože teď tak nějak všichni potřebujeme cukr. Bílej cukr. Dost se mi stejská. Po všech,” popsala. Recept si ale nechala pro sebe.

Modelka Andrea Verešová (39)

Mramorová bábovka

Inspiraci v kuchyni musí hledat i Andrea Verešová, která vyváří manželovi Danielu Volopichovi (55) a svým dvěma dětem, dceři Vanesse (12) a synu Danielovi Tobiášovi (11). „Netušila jsem, že to bude až tak náročné vymýšlet každý den, co nového uvařím nebo upeču,” postestkla si a naposledy z trouby vytáhla mramorovou bábovku.

Zpěvák Václav Noid Bárta (39)

Křupavé bagetky

Nouze naučila Noida nejen zrýt zahradu, kde se oddává svým zahrádkářským vášním, ale i zapnout troubu. Přítelkyni Elišce Grabcové (29) vykouzlil křupavé bagety. „Recept? Skoro jakýkoliv z internetu. Prostě těsto s něčím kypřicím,” pochlubil se.

Tereza Maxová o návratu do Česka: Jak děti zvládly přechod do jiné země?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.