Krize ve vztahu Maxové? Slova o oddělených ložnicích | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Krize ve vztahu Maxové? Slova o oddělených ložnicích

Tereza Maxová
Tereza Maxová (Profimedia.cz)

Charismatická topmodelka Tereza Maxová (48) řekla své »ANO« v roce 2016 realitnímu magnátovi Buraku Oymenovi (47). Vzhledem k tomu, že jsou oba pracovně velmi vytížení, netráví spolu tolik času jako jiné manželské dvojice. Klape jim to i přes méně časté společné akce?

Tereza Maxová byla, je a bude snem mnoha mužů. V roce 2016 ji však ulovil bohatý obchodník Burak Oymen a vypadá to, že by s ním mohla zestárnout. Ne vše je však v jejich vztahu ideální. Modelka vyzradila například to, co by v jejich vztahu nefungovalo. „Vidíme se málo. Takže oddělené ložnice, to by u nás doma nebyla dobrá cesta,“ pověděla Maxová na otázku, zda má s manželem oddělené ložnice. V rozhovoru pro idnes.cz se totiž modelka rozpovídala o spaní.

„Protože vodím děti do školy, tak vstávám každý den dost brzy. Jen dnes mě kvůli rozhovoru zastoupila moje dcera Mína, která vypravila své sourozence do školy,“ dodala o svém spánku Maxová.

Topmodelka Tereza Maxová vysvětlila, proč má na tričku Havlovou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
17. 2. 2020 • 09:55

Bohatší lidé mají jiné nároky než tzv. Franta s Kolbenky, který má rodinu o tom není pochyb. Maxová rozhodně patří k těm méně extrémních modelek...jasně také stárne jako všichni

josefvyskoc
17. 2. 2020 • 07:39

Nedivím se, že mají oddělené ložnice, Maxová již není nejmladší a navíc podle některých medií trpí úpornými větry! Umí si někdo představit, být s ní za takových okolností v jedné posteli? Burák mohl své miliardy investovat o dost lépe!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.