Tereza Maxová: Neprofesionální fotka z párty? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Tereza Maxová: Neprofesionální fotka z párty?

 (Foto Instagram.com)

Západ slunce, něžné vlny ve vlasech a minimum make-upu. Tereza Maxová (49) neustále dokazuje, že stárnout se dá s grácií.

A taky, že není třeba absolvovat estetické či plastické zákroky. Topmodelka neztrácí nic ze své přirozenosti, kterou dobyla svět. Pardubická rodačka žije s rodinou střídavě v Česku a Turecku, kde s manželem, realitním magnátem tureckého původu Burakem Oymenem (48), vlastní luxusní resort v oblasti Kaplankaya. Právě tady manželé konají velkolepé párty.

„Realita versus očekávání,“ napsala blondýnka ke snímkům z jedné takové oslavy. Na jednom je vysmátá od ucha k uchu a na druhém už pózuje jako profík. „Pořád přírodní, usměvavá, nenafoukaná, dobrosrdečná,“ potvrdil za všechny jeden z mnoha obdivovatelů trojnásobné maminky dětí Míny (12), Aidena (9) a Tobiase (20), jehož má z předchozího vztahu s tenistou Frederikem Fetterleinem (50).

Tereza Maxová na párty: Dostala 8 milionů a šla domů!

Video se připravuje ...

Tereza Maxová o návratu do Česka: Jak děti zvládly přechod do jiné země?

Video se připravuje ...



Autor:  mag

Přečtěte si
-bello-
21. 7. 2021 • 13:50

Maxová se nesmí fotit dřív, než v 17 hod. odpoledne kvůli stínu atd.-jinak je to velmi ošklivá ženská, ale velmi fotogenická i s tím faktem, že nemá bradu .Ta ženská by neměla mkuvit, příšerně huhńá.Zdrhá do Česka , ne proto, že je to domov, stahují se sem teď všichni.Do Česka zdrahají všichni, kdo chtějí žít bezpečně, o tom žádná. Doufám, že daně začala odvádět taky už doma !Nesnáším ji.
Protěžovala ji i Františka a jak jsem Františku uznávala, v tomhle jsem ji kritizovala.
Maxová už je taky nabotoxovaná

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.