Miss Earth Fajksová: Cestovat s roční dcerou není med | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Miss Earth Fajksová: Cestovat s roční dcerou není med

Roční dcerka Lilien jí usnula ve vodě.
Roční dcerka Lilien jí usnula ve vodě. (Instagram)

Chorvatsko je nepochybně letos nejvyhledávanější destinací. Po otevření hranic si k moři jako první sbalila Agáta Prachařová (35), následně chytala bronz Patricie Pagáčová (31) a s miminkem v bříšku se nebála z Česka odjet ani Markéta Konvičková (26). O tom, že největším oříškem je cestovat s ročním miminkem, by však mohla vykládat Tereza Fajksová (31).

Zatímco jedna zpěvačka odjížděla z Jadranu v požehnaném stavu, nejkrásnější dívka planety Země z roku 2012 se rozhodla s roční princeznou k moři teprve vyjet. I když je cestování v těhotenství jistě nepohodlné, což si modelka také zažila na vlastní kůži, tak putování s dítětem je prý ještě těžší.

Roční dcerka Lilien jí usnula ve vodě.

Video se připravuje ...

To není dovolená

,,Jet s ročním prckem na dovolenou není žádný med, a určitě ne dovolená. Není to takové to miláčku, jdu si na celý den lehnout na pláž, nezapomeň mě jednou za 3 hodiny otočit,“ postěžovala si kráska pod fotkou, kde jí maličká usnula v náručí ve vodě. Předtím se jí prý tři hodiny marně snažila uspat ve stanu.

Bez jídla a spánku

Modelka toho sama moc nenaspala a ani neměla pomyšlení na jídlo, protože ji Lilien neustále zaměstnávala. ,,Na konci dne si uvědomíte, že jste celý den nejedla, tak rychle sníte nějaký rohlík. Hlavní je, že malá má neustálý přísun vody, jídla a miliony hraček. Neexistuje pojem jsem unavená, protože vaše dítě není unavené, tudíž si prostě nemůžete jen tak lehnout a usnout, protože opravdu nemůžete nechat dítě na pláži u vody samotné. Ale pak si ten prcek na vás lehce, usne a vy si prostě uvědomíte, že nechcete nic jiného... i když jste už 48 hodin nespali,“ dodala nakonec.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.