Přepychový život Peštové a Habery v USA! Modelka ukázala druhý domov | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Přepychový život Peštové a Habery v USA! Modelka ukázala druhý domov

Pavol Habera s Danielou Peštovou
Pavol Habera s Danielou Peštovou (Instagram)

Zatímco její manžel je známý především v Čechách a na Slovensku, Danielu Peštovou (49) zná celá Amerika coby prestižní top modelku silných nadnárodních značek. O svých začátcích, plánech a snech se rozpovídala v rozhovoru pro prestižní magazín Allure. A neváhala odkrýt i přepychové americké bydlení.

Ačkoliv její kariéra raketově vystartovala poté, co si ji vytipovali lovci tváří při návštěvě kina, ona sama se svými pocity paradoxně bojovala. „Vždycky jsem se cítila v modelingu jako outsider. Potřebuji mít možnost růstu. Potřebuji se cítit ve svém těle pohodlně. Naučila jsem se mít ráda. Zásadním bodem zvratu pro mě byl moment, kdy jsem se stala maminkou,“ uvedla modelka v interview podle časopisu Super.cz.

Pro tento web s lehkou nadsázkou v minulosti dokonce připustila, že si dovede představit fungovat v modelingu do sedmdesáti. V tomto interview šla ještě dál a pravděpodobnost setrvání na špici posunula ještě o deset let. „Módní průmysl se mění. Nyní se objevují zakázky pro starší modelky, takže možná budu v oboru do svých osmdesáti,“ zakončila rozhovor Daniela Peštová. A nešlo si nepovšimnout, jak příjemně se jí s muzikantem a známým „katem“ SuperStar v Americe musí žít.

Na video, kde Daniela odhaluje společné bydlení v USA, se můžete podívat zde: 



Přečtěte si
-bello-
9. 6. 2020 • 23:28

Z přepychového bydlení jsem neviděla nic, zato když každý z nás , jak blbci kliknem na video, má ona na bydlení víc.
Přízvuk má v některých slovech setsakra pražský ( kdyby aspoň slovenský !!!)
Jakého " růstu chtěla v modelingu dosáhnout?! Modeling, módní přehlídka je činnost, při které výtvarník prezentuje svůj !!! desingn v oblíkání , k čemuž používá hladové figurantky, které choreograf secvičí tak perfektně, že mu nespadnou z mola. K ránu pak figurantky sundají řasy, příčesky, nehty , balí kufry a táhnou za kšeftem jinam.
Jediný " růst " v této branži je možný , když si ji nějaký dědula pozve jako společnici.
S tímhle myšlením byla Peštová přijata na Karlovku ? Myslím, že ne, kecá.

anjelik
9. 6. 2020 • 15:27

Keby ju poznala celá Amerika tak by mala aj milión prispievateľov na Instragame a má menej ako Paľo a pri tom Paľa pozná celé Československo a má viac ako nie.Mozno 90 rokoch ju poznali teraz ich je oveľa viac a mladšie sú

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.