Skandál v SuperStar: Vzpoura proti Haberovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Skandál v SuperStar: Vzpoura proti Haberovi

Moderátor nebyl, a tak si porotci museli poradit sami.
Moderátor nebyl, a tak si porotci museli poradit sami. (instagram.com/superstarcs)

Chybějící moderátor, dlouhé reklamy nebo naprosto amatérský zvukař, který to měl pokazit favoritce Dianě Kovaľové (15). Podtrženo sečteno: místo smetany v podobě sledovanosti, která z show udělala dvojku večera, si to celý štáb SuperStar i s porotci Paľem Haberou (58), Monikou Bagárovou (25) a spol. slízl od diváků.

Už od nedělní noci se na ně valí jedna kritika za druhou. Diváci si sice první ze dvou živých přenosů nenechali ujít, ale podle jejich ohlasů na sociálních sítích nebyli vůbec spokojení. „Nejhorší SuperStar, co jsem kdy viděla. Rychlovka – dneska 5 vypadnutí a příští týden finále,“ zlobila se v neděli jedna z divaček. „Nechápu, že furt melou o tom, jak jsou každoročně finalisti lepší a pak jim daj jen dva finálový večery, to mi opravdu hlava nebere,“ přidala se k ní další. Letošní šestá řada je totiž kvůli koronaviru úplně jiná než ty předchozí. Hned pět finalistů, kteří dostali od fanoušků nejméně hlasů, si muselo v neděli sbalit. Jmenovitě vypadl – Timotej Májský (23), Esther Lubadika (29), Julia Kramárová (18), Michal Šafrata (21) a Lucia Bikárová (16).

Jenže na Facebooku soutěže se ozývají i naštvané hlasy o způsobu SMS hlasování. „Jak je možný, že jsem poslal zprávu ještě před ukončením a potom mi došla SMS o mimo doručený čas?! Zpětně žádám o kontrolu,“ ozval se naštvaný divák a další se k němu přidávali. „Celkově SuperStar už není to, co bývala, a nikdy nebude. Nyní se jede na dvě kola, atmosféra žádná, kdoví, jak to opravdu je celkově s posílanými hlasy, porota o ničem,“ hodnotí Pavola Haberu, Moniku Bagárovou a spol. naštvaný fanoušek.

Nejvíc to za všechny ale schytal zvukař, který měl špatně připravit vystoupení favoritky Diany. Ta se přitom na soutěž dostávala hodně složitě ze španělské Malagy, kde žije s rodiči. Kvůli opatřením proti koronaviru musela nakonec cestovat autem dva a půl dne! „Ten zvukař, co měl na starosti mikrofon pro Dianu, byl asi dobrej amatér. Takhle jí to podělat,“ rozčiluje se Dianin obdivovatel. „Toto byla nejhůř ozvučená SuperStar v historii,“ dodává další. I tak si ale přenos nenechalo ujít 858 tisíc diváků nad 15 let. Poslední živý přenos už příští neděli od 20:25 hod.

Pavel Habera o filmech:



Přečtěte si
20tina12
20. 7. 2020 • 19:25

Habera se hrozně změnil,a to k horšímu.Namysleny hulvát.Pestova má možná pěknou postavu ale ty kosti vyzáblý u krku je hnusný.Dite nekomentuji.

aveneta
27. 5. 2020 • 09:21

alusinek - vcelku máte pravdu....úroveň toho pořadu velmi klesla a zřejmě již zanikne v jšejím začátku to mělo jiné parametry

mord
27. 5. 2020 • 06:09

Bellmek zase zváni pitomosti z LDN. Klasické hlouposti a lži. Nikdy to nevidela...bla bla bla ale....bla bla bla Samozřejmě závist, Florida bla bla bla. Bellmek nikdy nezklame. Lidský odpad.

-bello-
26. 5. 2020 • 23:41

defakto
jednoduše! Musí to být nuceně Česko-slovenský pořad a na Slovensku už žádný muzikant nezbyl.Všechno zdrhlo. Ale porno herců mají ještě dost, Habera tedy může předat veslo a vypadnout na Floridu dodělat si tu svou chajdu, co nazývá vilou

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.