SuperStar v ohrožení? Kat Habera se zasekl v USA | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

SuperStar v ohrožení? Kat Habera se zasekl v USA

Pavol Habera je členem poroty SuperStar již devět let
Pavol Habera je členem poroty SuperStar již devět let (instagram.com/superstarcs)

Absence diváků v hledišti či roušky pro celý štáb nejsou jedinou komplikací SuperStar kvůli pandemii. Chybělo málo a Pavol Habera (58), který zatím porotcoval v každé řadě, prošvihl zítřejší živý přenos.

Původnílet 3. května z americké Tampy do Prahy na začátku dubna zrušili. Produkce hledala jiný spoj. Mezitím ale v Praze zavřeli letiště na celý květen. „Nakonec letěl soukromým letadlem. Vybavili jsme ho na cestu všemi formuláři a potvrzením, že letí do Prahy za prací. Test si nechal udělat v Americe, ale byly trochu nervy, aby dostal včas výsledek a potvrzení od lékaře před odletem a zároveň test nebyl starší čtyř dnů,“ prozradil mluvčí TV Nova Vojtěch Boháček.

Favoritka Diana Kovaľová (15) to měla divočejší, protože ve Španělsku, kde žije, jsou tak přísná nařízení, že nebylo vůbec jasné, jak ji do Česka dostanou. „Nakonec jsme zvolili cestu autem, i když do poslední chvíle bylo vládní nařízení, že autem nesmí cestovat více než jeden člověk,“ řekl mluvčí. Cesta trvala dva a půl dne!

Pavel Habera o filmech:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.