Odhaleno! Proč Natalia Oreiro zdrhla v Praze ochrance v paruce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Odhaleno! Proč Natalia Oreiro zdrhla v Praze ochrance v paruce

Natalia Oreiro v době své největší slávy
Natalia Oreiro v době své největší slávy (Profimedia.cz)

Před lety hvězda Divokého anděla zazpívala v Česku. A protože si v Praze chtěla v klidu a pohodě prohlédnout historické památky, musela se nějak zbavit ochranky, která by zbytečně přitahovala pozornost davů fanoušků. 

„A protože jsem tehdy měla samozřejmě ochranku, málokam jsem si mohla vyjít sama. Všude chodili za mnou. Proto jsem se rozhodla, že si s maminkou, s kterou jsem tu tehdy byla, koupíme paruku a vyjdeme tajně ven. Tak se také stalo. Maminka šla koupit paruky, daly jsme si ji na hlavu, a vyšly jsme z hotelu do centra Prahy. Prošly jsme si různá historická místa," prozradila dosud neznámé okolností své návštěvy Prahy zpívající herečka.

Video se připravuje ...

„Na Karlově mostě byl i malíř, který tam měl můj namalovaný portrét. Když jsem se ho zeptala, kdo to je, mluvil o tom, že je to známá herečka a zpěvačka z Argentiny a přitom mluvil o mě samé, ale v té paruce mě nepoznal. Když jsem se s maminkou vrátila do hotelu muži z ochranky mi vynadali, že mě hledali všude možně a chtěli to nahlásit Interpolu. A já jsem se pousmála a šla dál, jakoby nic,“ směje se  uruguayská rodačka Natalia Oreiro (43) v Deníku cz.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.