"Divoký anděl" Natalia Oreiro: Jak se změnila za 15 let od natáčení telenovely? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

"Divoký anděl" Natalia Oreiro: Jak se změnila za 15 let od natáčení telenovely?

Natalia Oreiro se moc nezměnila...
Natalia Oreiro se moc nezměnila... (Repro youtube.com)

Nezkrotná Milagros a z argentinské telenovely se vrací na scénu. Mamince Natalie Oreiro (36) skončila mateřská dovolená a ona se hned vrhla na natáčení nového klipu. Jak jí to 15 let od poslední klapky Divokého anděla sluší?

Uruguayka Natalia Marisa Oreiro Iglesias Poggio Bourié de Mollo (jak zní celé jméno jihoamerické krasavice) natočila po známém seriálu Divoký anděl ještě několik telenovel, ale žádná role ji už nepřinesla takovou slávu. Posléze se stáhla do ústraní a stihla i porodit.

V současné době se však pokouší o comeback a začala s klipem Todos Me Miram, kde si svázala vlasy do vysokého culíku a oblékla odvážný kožený obleček. Chvílemi se vrtí u tyče a střídá jeden odvážný kostým za druhým. I když to na výsledku není znát, klip jí dal prý hodně zabrat. Natočil se během jednoho víkendu a ne vždycky šlo všechno hladce. „Nejsem tanečnice, takže jsme to natáčeli na několikrát,“ prozradila Natalia v rozhovoru pro Perfil.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.