Děsivé modřiny a šokující slova: Co se děje s Peštovou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Děsivé modřiny a šokující slova: Co se děje s Peštovou?

Daniela Peštová s Pavlem Haberou
Daniela Peštová s Pavlem Haberou (Herminapress.cz)

Není to tak dlouho, kdy si topmodelka Daniela Peštová (49) posteskla, že se kvůli zdravotním problémům bude asi muset zříct i jediné své „neřesti“, kterou je káva. Momentálně ale na Instagramu šokovala tělem plným modřin. Co za nimi stojí?

Manželku Paľa Habery už od léta trápí bolest kloubů. Ve hře bylo i to, že ji působí právě kofein. „Dokážu se vzdát sladkého, alkoholu i pečiva, ale den bez kávy si nedokážu představit. I když možná budu muset. Už nějakou dobu mě bolí klouby a kafe, spolu s ostatní kyselou stravou, tomu prý moc nepomáhá. Že mám zkusit víc alkalická (zásaditá) jídla, a tudíž se rozloučit i se svou milovanou kávou,“ posteskla si tenkrát.

Jenže teď překvapila dalším statusem na Instagramu, ke kterému přidala snímek s obrovskou modřinou na rameni. „Naštěstí“ se za tím neskrývá žádné domácí násilí. „Víte, jak jsem si stěžovala na bolavé rameno? A myslela, že je to od kávy? Prd! Zmrzlé rameno je to! Ale díky fyzioterapii (ano, z toho jsou ty modřiny) a esenciálním olejům se to konečně lepší! Takže kávy se vzdávat nemusím!“ zajásala u drsného snímku topmodelka překvapivě.

Na rozhovor s Danielou Peštovou se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
anjelik
31. 1. 2020 • 20:26

bello: Čo závidíš alebo čo? Čo ťa Paľo vyhodil zo Superstar alebo čo?To je najkrajší pár Československa a Paľo je výborný spevák aj porotca. Ty ho poznáš len z TV ale živote si asi nebol na koncerte .Ktoré má Paľo perfektné.

lekno
31. 1. 2020 • 19:27

Káva jej neublíži, pokiaľ to s ňou nepreháňa. Može si ju dať aj so smotanou či šľahačkou, keď sa obáva tej kyslosti.. Akurát treba dohliadnúť potom na váhu, aby nezačala nenápadne naberať.. O tom viem svoje. Takže i kávu so smotanou - s mierou ..

-bello-
31. 1. 2020 • 18:07

Další v blbka v modelingu.Kafe klidně pít může, ale jestli ne, pak ať tedy rovnou řekne, že má dnu ( podágru, pakostnici ) , anebo ať mlčí a zamrzlý rameno do toho neplete.Divím se chlapům. kteří si vybírají ženské, na které se dívají zespoda a Haberu nesnáším a Peštová je tím, jak je blbá nezajímavá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.