Zoufalství Daniely Peštové: Drsný verdikt lékařů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zoufalství Daniely Peštové: Drsný verdikt lékařů!

Daniela Peštová
Daniela Peštová (instagram.com)

O bývalé topmodelce a manželce frontmana skupiny Team Paľa Habery (57) se nejčastěji mluví ve vztahu k její kráse a dokonalým křivkám, které si udržuje navzdory tomu, že už jí bude za dva roky padesát. Jenže vše má svůj rub a líc. Modelka se totiž musela nedávno vyrovnat s velmi nepříjemným verdiktem lékařů.

Podle slovenského webu Eva.sk jí totiž doktoři zakázali její poslední radost, kterou si ráda dopřávala. A to navzdory tomu, že striktně drží zdravý životní styl, v rámci něhož se snaží vyloučit ze stravy všechno, co je škodlivé a toxické. Občas si sice podle uvedeného zdroje zahřeší, ale jinak život bez sladkého, alkoholu a pečiva zvládá celkem bez problémů.

Jenže, jak prozradila na svém Instagramu, ji už delší dobu trápí bolest kloubů, proto se příčinu rozhodla konzultovat s lékaři. A pak přišla jejich šokující zpráva. „Dokážu se vzdát sladkého, alkoholu i pečiva, ale den bez kávy si nedokážu představit. I když možná budu muset. Už nějakou dobu mě bolí klouby a kafe, spolu s ostatní kyselou stravou tomu prý moc nepomáhá. Že mám zkusit víc alkalická (zásaditá) jídla a tudíž se rozloučit i s mou milovanou kávou. Máte s někdo s něčím podobným zkušenost?“ ptá se zoufale bývalá topmodelka, jestli je vážně nutné, aby se vzdala i poslední „neřesti“.  Není to už ale příliš zbytečná hysterie?

Daniela Peštová prozradila, jaký je její podivný zvyk, který praktikuje před večírky: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kathy9
21. 8. 2019 • 08:39

Drsný verdikt lékařů! Nesmí kafe , aby se ne***a , pipka .

Mnau1
19. 8. 2019 • 21:33

To je teda zoufalstvi a drsny verdikt lekaru.Jeden si rekne chudak, co ma za nemoc a ona nemuze kafe.Ja taky nekourim, nepiju alkohol a miluju kavu, ale ze zdravotnich duvodu ji nemohu.Myslim,ze se to da vydrzet,kdyz mi to momentalne skodi.Jsou horsi veci,co musi clovek vydrzet.To jsou takove knucky,jeste nepoznaly opravdovou bolest a utrpeni.O tom je zivot.

amej
19. 8. 2019 • 15:13

K padesátce začnou bolet klouby a kosti téměř každou ženu. Chce to vit D a více vápníku. Holt, jak mizí estrogen, přichází potíže. A protože v každém špíčku estrogenu trošku, hubeňoury to mají horší.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.