Nečekaný krok Peštové a Habery: Nikdo se jim nemůže divit | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nečekaný krok Peštové a Habery: Nikdo se jim nemůže divit

Daniela Peštová se svým partnerem Paľo Haberem.
Daniela Peštová se svým partnerem Paľo Haberem. (Instagram)

Koronaviru už mají všichni plné zuby. Stejně je na tom zřejmě i porotce SuperStar Paľo Habera (58), který v momentě, kdy povolila na Slovensku protikoronavirová opatření, sbalil kufr a společně s partnerkou Danielou Peštovou (49) s největší pravděpodobností odletěli na Floridu.

Společně tam totiž vlastní luxusní vilu v idylickém golfovém resortu, jak uvádí Blesk.cz. Není proto divu, že si pobyt v USA skutečně vychutnávají, což je zřejmé i z fotek, které Paľo vkládá na sociální sítě.

Ačkoliv on sám přímo nezveřejnil, že je momentálně za oceánem, tuto skutečnost potvrzuje ale zdroj Nového Času. „Paľo odletěl do Ameriky. Zřejmě mu to už chybělo a potřeboval i trochu vypnout,“ myslí si blízká osoba z okolí slavného muzikanta. Snad mu tak nebude dělat návrat do rodné vlasti příliš velký problém. Protože v neděli už na obrazovkách Novy odstartují živá finálová kola a diváci by určitě neradi přišli o svého oblíbeného „kata“, za něhož frontman skupiny Team jednoznačně platí.

Paľo Habera a Daniela Peštová: Proč jsme se ještě nevzali? Svatba až na smrtelné posteli!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
15. 5. 2020 • 22:50

Hlavně, že nepřitáhli k nám do Prahy a Čech.Jak jsem četla, tak Slováci žádají odstranění hranic s Českem, že prý opět budeme jako dřív " Československo" co se týče Covid 19.Tak si říkám, chudinka české zdra­votnic­tví.Na­veze se sem "dvojí občanství" a na nás nezbydou v nemocnicích postele a umělé plíce.
Habera má na Floridě domek, nikoli vilu a pozemek , jak dětský kapesník.Žádná sláva, koupit si tohle může každý 3. Čech, ale kdo by tam dojížděl!

anjelik
15. 5. 2020 • 16:59

Amo vedia novinári že Paľo je Amerike?Jeden povedal bla bla a Paľo dáva staré fotky na Instragam. Paľo chce nastrasit že je tam ale podľa mňa neni pretože daniela je tam dávno aj s deťmi a nedávajú spoločné fotky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.