Daniela Peštová (49) v prádle: Po 19 letech znovu »andílkem« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Daniela Peštová (49) v prádle: Po 19 letech znovu »andílkem«

Modelka na sobě tvrdě pracuje a na její postavě je to vidět.
Modelka na sobě tvrdě pracuje a na její postavě je to vidět. (Foto Instagram.com)

Potvrdila, že patří mezi špičku! Daniela Peštová (49) je po 19 letech znovu »andílkem« Victoria’s Secret. Pro prestižní značku nafotila sexy kampaň v prádle. Mezi mladšími modelkami nemá partnerka Paľa Habery (57), co se postavy týče, konkurenci.

Velkou zakázku nafotila v americkém New Yorku, kde dlouhá léta bydlela. A přestože za pár měsíců oslaví padesátku, nestyděla se předvést své křivky jen v podprsence a kalhotkách. Na rozdíl od některých mladších kolegyň nemá jen štíhlou postavu, ale taky vysportovanou. Na odhalených fotkách má viditelné břišáky«. Prestižní značka s ní vsadila na jistotu.

Partnerka slovenského porotce SuperStar byla jednou z mála Češek, která pro ně před 19 lety chodila proslulé andělské přehlídky, a to mezi lety 1997 až 2001. „Z Danielina úspěchu mám velkou radost. Je to důkaz toho, že úspěšná kariéra může trvat i víc než třicet let. Pokud má člověk ten správný kariérní start, nasazení a dobrý management,“ řekl k zakázce manažer Saša Jány z agentury Elite Model Management Prague.

Topmodelka Peštová  přiznala: Nic jiného než modeling neumím!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.