Neuvěřitelné podezření! Tady byste Peštovou nečekali | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Neuvěřitelné podezření! Tady byste Peštovou nečekali

Daniela Peštová
Daniela Peštová (Herminapress.cz)

Krásný den s rodinou si udělala topmodelka Daniela Peštová (49). Zatímco jiní dospělí své rodiče nevidí, jak je rok dlouhý, ona se mamince a tatínkovi věnuje ráda. Nedávno je vzala na nákupy a paparazzi ji načapali na nečekaném místě!

Kávička, zdravé jídlo a nákupy. Takto trávila Daniela Peštová odpočinkový den s rodiči. Kromě návštěvy obchodu s potravinami a kavárny, podle serveru Sedmička zavítala Daniela s maminkou do obchodu s oblečením pro malinké dětičky! Vzhledem k tomu, že topmodelce táhne na padesát, pravděpodobně vybírala nějaký dárek pro miminko kamarádky nebo se šla jen pokochat. Pokud by tomu bylo jinak, určitě by to všechny překvapilo! Je však pravda, že například v Hollywoodu se v posledních letech stává, že herečky rodí až kolem padesátky. Peštová se také netají tím, že mateřství je pro ni úžasným prožitkem.

„Mateřství je to nejkrásnější, co mě v životě potkalo. Všechna ta očekávání, jaké to bude, realita mnohonásobně předčila…,“ napsala Daniela ke své retro těhotenské fotografii. Nedávno své třetí těhotenství oznámila Alena Šeredová (41), která už také není nejmladší, takže všechno je možné. Jasné je však to, že obchod s těmito oblečky by lákal každou ženu milující děti – roztomilost sama!

Topmodelka Peštová přiznala: Nic jiného než modeling neumím!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.