Ví o tom Habera? Temná minulost Peštové děsí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ví o tom Habera? Temná minulost Peštové děsí

Daniela Peštová a Pavol Habera
Daniela Peštová a Pavol Habera  (Instagram)

V raném mládí se jí povedlo to, o čem jiné holky jen sní. Ačkoliv Daniela Peštová (48) netoužila být modelkou, setkala se s „hledačkou“ nových tváří.  A najednou místo na vysokou školu putovala do Paříže a následně ještě dál, do New Yorku. Ale i ona si ve svém životě užila své.

Přestože je už 19 let šťastná po boku frontmana skupiny Team Paľa Habery, v minulosti si prošla nepovedeným manželstvím s podnikatelem Tommasem Butim. Vzali se, jak uvádí web Topky.sk, v roce 1994, modelka vlivnému muži porodila syna Yannicka. Jenže si jejich vztah šel takzvaně od deseti k pěti. Podle zveřejněných informací Thomas utrácel Danieliny peníze, navíc udržoval poměr s několika dalšími ženami. Proto ho nakonec modelka opustila.

I když byla Daniela rozvodem zlomená, sebrala se a jak sama přiznala, přestala být naivní. V roce 2000 pak náhodně potkala Paľa Haberu na soutěži modelek. Netušila o něm vůbec nic, jelikož žila od mládí v zahraničí. Ale láska mezi nimi zahořela velmi intenzivně.

Topmodelka Daniela Peštová nečekaně přiznala, že nic jiného než modeling neumí: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.