Agáta o návratu k Prachařovi: Radikální rozhodnutí šokuje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Agáta o návratu k Prachařovi: Radikální rozhodnutí šokuje!

Agáta a Jakub Prachařovi
Agáta a Jakub Prachařovi (Martin Hykl, archiv)

Občas se stane, že k ukončení vztahu dojde unáhleně a dotyčným dojde, že bez sebe nemohou žít. To však neplatí v případu Agáty Prachařové (35) a Jakuba Prachaře (36). 

Ačkoliv pandemie koronaviru jejich rozvodové řízení postavila, nyní je vše v plném proudu. "Rozvod začal. Víc k tomu říkat nebudu. Doufám, že to bude brzy za námi. Svatba je samozřejmě příjemnější, není to jednoduchá záležitost. Jenže život není to, co chceš, ale to, co vydržíš. A já to vydržím," sdělila Prachařová dle Sedmičky magazínu Exkluziv.

Dvojice brzy za nevydařeným manželstvím udělá tlustou čáru, pro jejich dceru Miu se však snaží udělat vše, co je v jejich silách. "Když mi vrací Miu, tak je s námi na zahradě. My to děláme tak, aby to dětem co nejmíň ublížilo. Prvního půl roku to samozřejmě nebylo lehké, ale teď už to mám v sobě vyřešené,“ svěřila se modelka.

Agáta Prachařová: Jsem MILFka v topu! Jdou po mě mladý kluci!

Video se připravuje ...

Prachařové rovněž promluvila o možném návratu. Dvojice by nebyla první ani poslední, která by se po nevydařeném manželství dala dohromady. „On byl fakt osudovej kámoš, nebyl to osudovej kluk. Osudovej kluk třeba ještě někdy přijde, i když teď ho teda nehledám," dodala pro magazín Exkluziv.

Agáta Prachařová má v kráse nástupkyni: Kordule (14) se hrnou žhavé nabídky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
2. 9. 2020 • 00:03

Dlouho zde nebyla stará Žilková.
Možná organizuje rozvod-¨Když si vzpomenu, jak ty 2 blbky hlásily ze Suchdola každý hnutí , kdy stará vyřvávala na Batulkovou a Prachaře hnusoty a Agáta chodila s břichem na psychoterapie a baba Žilková vyzývala " národ" , ať se " všichni modlíme za nenarozené dítě " a teď nábožná Žilková zdrhla od muže, dala mu na výchovu Kordulu a Agáta loví chlapy , jako zběsilá. Hysterky obě dvě!

majojo
1. 9. 2020 • 06:41

Bože, to je ale fíča! Snad ten Prachař má alespoň o píď víc mozkové hmoty, než tenhle motýlek....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.