Modelka Tereza Maxová: Proč prchá z Monaka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Modelka Tereza Maxová: Proč prchá z Monaka?

Tereza Maxová
Tereza Maxová (Foto ara)

Udělala odvážné rozhodnutí, které málokdo chápe. Topmodelka Tereza Maxová (48), která si zařídila pohodlný život plný luxusu v Monaku, se rozhodla vrátit zpátky do Česka. A to prý natrvalo.

Životní otočku kráska, která se procházela po světových molech, udělala hlavně kvůli svým dvěma mladším dětem – synu Aidenovi (80) a dceři Mie (10). Chtěla, aby poznali českou kulturu.
„Teď jsme v Česku a já jsem za to moc ráda. Plynně ještě nemluví, protože chodí do mezinárodní školy. Mína mluví mnohem lépe a Aiden se snaží. Jsem moc ráda, že poznávají českou kulturu a že jsou tady s českou rodinou. Doufám, že budou na dětství vzpomínat stejně hezky, tak jak vzpomínám já,” tvrdí na webu Super.cz s tím, že ji manžel a turecký podnikatel Burak Oymen (46) podporuje.

„Mám možnost tady fungovat v nadaci. Já a manžel vycestováváme odsud. Stěhování byl vlastně jeho nápad,“ vysvětlila. Přitom před rokem si na pobřeží Egejského moře otevřeli dechberoucí hotelový rezort, kde se cena pokoje na jeden týden pro dvě osoby v hlavní sezoně pohybuje od zhruba 99 381 Kč.

Tereza Maxová: V letadle netleskám, ale zato si povídám se sousedy.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.