Zraněný Jašków ve finále Tváře oživil Petra Hapku (†70): Bolí ho každý pohyb! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zraněný Jašków ve finále Tváře oživil Petra Hapku (†70): Bolí ho každý pohyb!

Jašków se schoval za vousy a paruku.
Jašków se schoval za vousy a paruku. (Foto TV Nova)

Prolil něco krve, ronil slzy bolesti. Robert Jašków (48) nechal v páté řadě show Tvoje tvář má známý hlas i zdraví, ale do finálové čtyřky se nedostal. S Jitkou Schneiderovou (45) se i tak naposledy promění v Hanu Hegerovou (87) a Petra Hapku (†70). A bude to největší výzva soutěže.

V nesoutěžním vystoupení se představí jako legendární dvojka s písní Levandulová. „Postavíme se k tomu zodpovědně, ale zásadní je samozřejmě legrace. Paradoxně to bude o něco těžší než kdykoliv předtím, ty pohyby jsou totiž docela náročné,“ prozradil Jašków, jenž je rád, že už soutěž končí. Několik týdnů totiž bojuje s bolestí způsobenou natrženým lýtkovým svalem, který si způsobil pádem z vyvýšeného pódia během natáčení.


Kdo ze čtveřice soutěžících ve složení Tereza Mašková (22), Michaela Badinková (39), Eva Burešová (25) a Patrik Děrgel (29) si nakonec odnese vítězství páté řady Tváře, to se dozvíte už zítra večer na Nově.

Na video s Robertem Jaškówem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.