Stálo to Krainové za to? Za trapný výsměch to pěkně schytala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Vážně to Krainové stálo za to? Za trapný výsměch to pěkně schytala!

Simona Krainová
Simona Krainová (instagram.com)

Modelka Simona Krainová (48) si už několik měsíců užívá tepla karibského ostrova a zřejmě už neví, jak by na sebe upoutala pozornost. Nedávno tak natočila video s poněkud zahanbujícím obsahem. Zřejmě to měla být snaha o samochválu. Jenže tím u svých fanoušků dost přestřelila.

Krainová totiž na Instagram natočila černošku s velkým pozadím, pochopitelně nejspíš bez jejího vědomí, a doplnila to tímto komentářem: „To mi bude ještě dlouho trvat, než se dostanu do karibské formy. Tady platí, že čím větší, tím lepší. Jdu si dát snickersku, nebo raději dvě,“ napsala.

Jenže Simoniným sledujícím to vůbec vtipné nepříšlo. „Konečně video z vaší dovolené, které mě zaujalo. Nezlobte se, ale po 1000-krát jiných  plavkách na vaší dokonalé postavě, je toto fakt bomba a paní je super,“ zareagoval jeden z fanoušků podle webu Jeden Deň Plus. Také ostatní reakce se nesly ve stejném duchu. „Natáčet někoho a dávat to na Instagram s komentářem o zadku je směšné. Každý nemá dokonalé tělo. Pro mě sexy zadek,“ neudržela se jedna z žen.

Inkriminované video zde:

Trochu nchápu, proč ji vůbec netáčíte. Obdivuji paní, že je sebevědomá a nezáleží jí, co si myslí druzí. Ale nepřijde mi v pořádku jí hned točit,“ ozvala se další. „Uděláte nejlépe, když toto video smažete a nebudete taková videa dávat na svůj instagram. Dejte mi za pravdu, Simono. Neříkám, že má Simona špatnou postavu – naopak. Ale nepřipadá mi ok dávat tato videa na její Instagram. Každé tělo je sexy, ale měli bychom držet jazyk za zuby, pokud jde o postavu někoho jiného. Simona taky není dokonalá. Tato žena nadváhu nemá a myslím si, že je to víc sexy, než si z toho dělat srandu. A pokud si z toho někdo srandu dělá, tak je pro mě primitiv,“ napsal jeden z mužů na Simonině sociální síti.

Simona Krainová: Nechápu, že jsou moji synové ze stejného vrhu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vigela
24. 4. 2021 • 09:24

Nevzdělaná, nesympatická, nevím, na co domýšlivá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.